Με ρίσκο το Under στο Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι

Μεγάλο ματς απόψε για το Τσάμπιονς Λιγκ στην Σεβίλλη…

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι

Ημ/νία: 3/11 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1926

Γήπεδο: Ramón Sánchez Pizjuán (48.629)

Απόσταση: 2.550 χλμ.

Διαιτητής: Μόεν (Νορβηγία)

Τηλ. Μετάδοση: ΟΤΕ Sport 3 HD

Καιρός: 18oC Βροχή

Σεβίλλη

Ξεκίνησε δυναμικά στο πρώτο παιχνίδι, έχασε ευκαιρίες και πήρε το προβάδισμα στο 30ο λεπτό με το γκολ του Κονοπλιάνκα. Άμεση η απάντηση της αντιπάλου της, ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα, γκολ-μαχαιριά για την Σεβίλλη στις καθυστερήσεις του αγώνα και δεύτερη ήττα στην διοργάνωση. Το όνειρο της πρόκρισης παραμένει ζωντανό, χρειάζεται όμως οπωσδήποτε την νίκη σήμερα, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα το έργο της γίνεται πάρα πολύ δύσκολο. Στο πλευρό της και η τρομερή παράδοση εντός έδρας στην διοργάνωση, όπου και παραμένει χωρίς ήττα μετά από εφτά αγώνες. Στο πρωτάθλημα Ισπανίας, δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Βιγιαρεάλ.

Αγωνιστικά Νέα: Γνώριμες οι απουσίες των Μπέτο, Καρίσο και Παρέχα, η Σεβίλλη όμως έχει μάθει να ζει με αυτές. Τα άσχημα μαντάτα ήρθα από αλλού, καθώς εκτός μάχης τέθηκε ο βασικότατος επιθετικός Γκαμέιρο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο μέσος Μπανέγκα. Σκόραρε στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ ο επιθετικός Γιορέντε και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει, αναγκαστικά βγαίνει από την “κατάψυξη” και ο επιθετικός Ιμόμπιλε, που ο Έμερι δείχνει να μην τον υπολογίζει.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Σέρχιο Ρίκο – Κόκε, Ραμί, Κολοτζιέτζακ, Τρεμουλινάς – Ιμπόρα, Κριτσόβιακ – Κονοπλιάνκα, Κρον-Ντέλι, Βιτόλο – Γιορέντε

Σπουδαίο παιχνίδι στην Ανδαλουσία και ο Baroktsakos έχει την ανάλυση και την εκτίμηση του ματς..

Προγνωστικά στοιχήματος για τους 8 αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Exit mobile version