Ενα είναι το φαβορί και το λένε… Τότεναμ

Με την πλάτη στον τοίχο η Αστον Βίλα, δοκιμάζεται στην έδρα της Τότεναμ…

Τότεναμ – Άστον Βίλα

Ημ/νία: 2/11 22:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1860

Γήπεδο: White Hart Lane (36.284)

Απόσταση: 188 χλμ.

Διαιτητής: Ντιν

Τηλ. Μετάδοση: ΟΤΕ sport 1 HD

Καιρός: 11oC Αίθριος

Τότεναμ

Παρότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ απέναντι στην Μπόρνμουθ, η Τότεναμ αντέδρασε εντυπωσιακά, πετυχαίνοντας πέντε γκολ. Επέκτεινε το αήττητο σερί της στις εννέα αγωνιστικές (τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες) και έμεινε σε επαφή με τις πρώτες θέσεις. Την παράσταση έκλεψε ο Χάρι Κέιν, κάνοντας χατ – τρικ και δείχνει να αφήνει πίσω του την επιθετική αφλογιστία που ταλαιπώρησε τον ίδιο και την ομάδα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, οπότε ο προπονητής Μαουρίτσιο Ποκετίνο είχε ακόμα ένα λόγο για να αισθάνεται ικανοποιημένος. Την Πέμπτη η Τότεναμ θα υποδεχτεί την Αντερλεχτ, στην τέταρτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μέσος Μέισον έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους ο μεσοεπιθετικός Σον και ο αναπληρωματικός αμυντικός Φάτσιο. Εκτός πλάνων για ένα ακόμα ματς ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Τσαντλί, ενώ σταθερά στη λίστα των τραυματιών παραμένουν οι μέσοι Μπενταλέμπ, Πρίτσαρντ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Γιορίς – Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ρόους – Αλί, Ντίερ – Τάουνσεντ, Λαμέλα, Ερικσεν – Κέιν

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα και την πρόταση από τον Saladin…

Exit mobile version