Μονακό – Ανζέ… Μακριά κι αγαπημένοι…

Ματς ανοικτό σε κάθε προγνωστικό…

Μονακό – Ανζέ

Ημ/νία: 1/11 18:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1645

Γήπεδο: Stade Louis II. (18.523)

Απόσταση: 1.085 χλμ.

Καιρός: 16oC Αίθριος

Μονακό

Μετά τη νίκη με 1-0 επί της Καραμπάκ πριν 10 μέρες για το Γιουρόπα Λιγκ, η Μονακό πέρασε από την έδρα της Ρεμς με το ίδιο σκορ από γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα. Οι Μονεγάσκοι κέρδισαν δίκαια τους «ρεμσουά» και συμπλήρωσαν επτά επίσημα ματς δίχως ήττα. Όσο περνά ο καιρός η Μονακό δείχνει να πηγαίνει προς τα περσινά πρότυπα. Πιο κλειστά στην άμυνα και χτύπημα στην κόντρα. Το είπε και ο ίδιος ο Ζαρντίμ. Δεν υπήρχαν υποχρεώσεις για το Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα, αλλά ακολουθεί πολύ δύσκολο ματς με μακρινό ταξίδι στην έδρα της Καραμπάγκ. Το κλίμα βελτιώνεται συνεχώς και ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να βρίσκει την κατάλληλη χημεία με τους πολλούς νέους (και καλούς) παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν ξανά οι Τουρέ (ενίοτε βασικός αμυντικός), Μπαχλουλί (αναπληρωματικός μέσος), Φάμπιο Κοεντράο (βασικός ακραίος αμυντικός), ο αναπληρωματικός μέσος Μπακαγιόκο και ο βασικότατος μέσος Ντιράρ. Σε αυτές τις απουσίες προστέθηκε ο ποιοτικότατος αριστεροπόδαρος χαφ, Λεμάρ, ο επιθετικός Καβαλέιρο, ο κεντρικός αμυντικός Γουάλας και ο ιθύνων νους στον άξονα, Μπερνάρντο Σίλβα. Υπερβολικά πολλές απουσίες.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Σούμπασιτς – Φαμπίνιο, Ραγκί, Ρικάρντο Καρβάλιο, Ντιαρά – Τουλαλάν, Μουτίνιο – Ελ Σααραουί, Πάσαλιτς, Καρίγιο – Ελ Σααραουί

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης και τι προτείνει ο Zahir, που είναι σε φόρμα…

Προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα παιχνίδια της Ligue 1…

Exit mobile version