Τον πρώτο λόγο θα έχει η Βόλφσμπουργκ…

Επικίνδυνες αποστολές για τη Λεβερκούζεν κόντρα στη Βόλφσμπουργκ…

Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν

Ημ/νία: 31/10 19:35

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1326

Γήπεδο: Volkswagen-Arena (30.000)

Απόσταση: 327 χλμ.

Διαιτητής: Γκρέφε

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 3

Καιρός: 12oC Αίθριος

Βόλφσμπουργκ

Έκανε αυτό που δεν κατάφεραν πάρα πολλοί φέτος, νίκησε την Ντάρμστατ με 1-0 εκτός έδρας. Το αποτέλεσμα λέει σχεδόν την αλήθεια. Χαμηλός ο ρυθμός σε όλο το παιχνίδι και πολλές φορές αρκετά βαρετός. Σε αυτό φταίει η Βόλφσμπουργκ αλλά φταίει με την καλή έννοια καθώς ο Χέκινγκ είχε επισημάνει ότι μόνο έτσι δεν θα μπει σε μπελάδες η ομάδα. Χρυσός σκόρερ ο Καλιγκιούρι που πήρε την ασίστ από τον δαιμονισμένο Κρούζε. Μεσοβδόμαδα είχε να αντιμετωπίσει την Μπάγερν εντός έδρας για το Κύπελλο. Ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια. Στο ημίχρονο κιόλας το σκορ ήταν 0-3. Ήττα που θέλουν οι ¨λύκοι” να ξεχάσουν επικρατώντας της ανταγωνίστριας Λεβερκούζεν.

Αγωνιστικά Νέα: Οι κλασσικοί μακροχρόνιοι που δεν επηρεάζουν θα συνεχίσουν να λείπουν. Νέα προβλήματα όμως για την ομάδα του Ντίντερ Χέκινγκ. Δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τρες και Κρούζε. Ειδικά η απουσία του Κρούζε από την επιθετική γραμμή είναι σημαντικότατη. Το σύστημα 4-2-3-1 δεν αλλάζει όμως αλλάζουν τα πρόσωπα με την τριάδα Ντράξλερ, Άρνολντ και Καλιγκιούρι να βρίσκονται πίσω από τον Ντοστ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Μπενάλιο – Βιερίνια, Νάλντο, Ντάντε, Ροντρίγκεζ – Γκουιλαβογκουί, Γκουστάβο – Καλιγκιούρι, Άρνολντ, Ντράξλερ – Ντοστ

Σπουδαίο παιχνίδι στη Volkswagen-Arena. Ο Germanos έχει την ανάλυση και προτείνει

Διαβάστε τις αναλύσεις για όλα τα σημερινά παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα

Exit mobile version