Goal/Goal στο Αϊντραχτ – Μπάγερν

Θα καταφέρει η Μπάγερν να κάνει το δικό της ευρωπαϊκό ρεκόρ απόψε;

Άιντραχτ Φρ. – Μπάγερν

Ημ/νία: 30/10 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 925

Γήπεδο: Commerzbank-Arena (52.300)

Απόσταση: 392 χλμ.

Διαιτητής: Σίμπερτ

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 1

Καιρός: 11oC Αίθριος

Άιντραχτ Φρ.

Σοβαρεύτηκε σχεδόν αμέσως μετά τον διασυρμό της από την Γκλάντμπαχ. Επικράτησε εκτός έδρας του Ανόβερου δείχνοντας ότι μπορεί όποτε είναι σοβαρή να παίρνει αποτελέσματα. Αυτή την φορά ο κόουτς Βεχ διάβασε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, άφησε χώρο στο Ανόβερο και το γύρισε ουσιαστικά στην άμυνα. Μπορεί να είχε την κατοχή αλλά δε επιδίωκε να ανέβει πολύ καθώς ήξερε ότι το Ανόβερο είναι καλό στις αντεπιθέσεις. Μετά από ένα 0-0 στο ημίχρονο τελικά δέχτηκε το γκολ από μια ανύποπτη φάση. Κατάφερε όμως να δείξει χαρακτήρα γυρνώντας το ματς με πρωταγωνιστή τον Στεντέρα. Πήρε το τρίποντο όμως 4 μέρες αργότερα παρουσιάστηκε πάλι λίγη μένοντας έξω από τον επόμενο γύρο του κυπέλλου καθώς έχασε με 1-0 από την Αούε.

Αγωνιστικά Νέα: Οι κλασσικοί απόντες που δεν επηρεάζουν όπως έχει δηλώσει ο Βεχ μας ενθαρρύνουν να πούμε ότι η αποστολή είναι πλήρης για την μεγάλη πρόκληση που λέγεται Μπάγερν Μονάχου. Το 4-2-3-1 δεν αλλάζει όπως τόνισε ο Γερμανός προπονητής με τους Άιγκνερ και Οτσίπκα να θωρακίζουν τα δύο αμυντικά χαφ ενώ ο Μέιερ σε ρόλο δεκαριού θα κινείται μαζί με τον Σεφέροβιτς στην επίθεση.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Χραντέσκι – Ιγκνόφσκι, Ρους, Ζαμπράνο, Ντζάκπα – Στεντέρα, Ράιναρτστ – Άιγκνερ, Μέιερ, Οτσίπκα – Σεφέροβιτς

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης. Ο Germanos προτείνει

Exit mobile version