Φουλ του… Under στο Λιντς – Μπλάκμπερν

Παιχνίδι υψηλού στοιχηματικού κινδύνου, επιλέγουμε να πάμε με το Under…

Λιντς – Μπλάκμπερν

Ημ/νία: 29/10 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 827

Γήπεδο: Elland Road (40.204)

Απόσταση: 92 χλμ.

Καιρός: 10oC Άστατος

Λιντς

Για δεύτερο σερί παιχνίδι η Λιντς έδειξε βελτίωση στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε έχοντας τον τεχνικό Έβανς στον πάγκο της, όμως δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τη Μπόλτον εκτός έδρας. Λίγες ήταν οι τελικές προσπάθειες από τις δύο ομάδες, οι οποίες προσπάθησαν περισσότερο να διατηρήσουν τις άμυνές τους. Από δύο τελικές φάσεις είχαν οι δύο ομάδες, με τον Σόλα Αμεόμπι να είναι εκείνος ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στη Μπόλτον, ενώ στο δεύτερο μέρος η Λιντς ανέβηκε και ευνοήθηκε από την κόκκινη κάρτα που πήρε ο Γκουάνο της Μπόλτον στο 71ο λεπτό, σημείο στο οποίο η Λιντς κέρδισε πέναλτι και με τον Αντενούτσι ισοφάρισε σε 1-1, όμως δεν μπόρεσε να πάρει και τη νίκη.

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός επιθετικός Γουντ αποχώρησε τραυματίας από το προηγούμενο παιχνίδι και δίνεται αμφίβολος για το ματς με τη Μπλάκμπερν εκτός έδρας. Εφόσον καταφέρει να αγωνιστεί, ο νεοφερμένος τεχνικός Εβανς δεν προτίθεται να αλλάξει κάτι στην ενδεκάδα. Ισως λείψει ξανά ο αμυντικός Τέιλορ, που ήταν άρρωστος. Ο μέσος Μπιάνκι και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Τέρνμπουλ βρίσκονται μόνιμα στο απουσιολόγιο.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Σιλβέστρι – Μπεράρντι, Μπελούσι, Μπάμπα, Τέιλορ – Κουκ, Αντεγέμι, Μόουατ – Μπάιραμ, Γουντ, Ντάλας

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα και την εκτίμηση από τον Πάνο Κοτσιμπό

Exit mobile version