Σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η Μπάγερν

Δοκιμασία για τη Μπάγερν στην έδρα της Βόλφσμπουργκ…

Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν

Ημ/νία: 27/10 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 567

Γήπεδο: Volkswagen-Arena (30.000)

Απόσταση: 600 χλμ.

Διαιτητής: Κίρχερ

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 3

Καιρός: 9oC Αίθριος

Βόλφσμπουργκ

Έκανε πλάκα στον πρώτο γύρο επικρατώντας της Κίκερς Στουτγάρδης με 4-1. Σε ρυθμούς προπόνησης καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο το θέμα πρόκριση. Δεν βρήκε αντίσταση και ο Χέκινγκ κατάφερε να ξεκουράσει βασικούς παίκτες. Στο πρωτάθλημα αντιμετώπισε τελευταία την Ντάρμστατ. Επικράτησε 1-0 έστω και δύσκολο όμως έκανε κάτι που δεν έκαναν οι προηγούμενες ομάδες, δεν υποτίμησε. Έπαιξε πολύ καλά, δεν δέχτηκε αντεπιθέσεις και πήρε το ματς. Σε αυτό το γήπεδο πριν 2 μήνες οι “λύκοι” είχαν κερδίσει την Μπάγερν στην παράταση πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Κάτι ανάλογο θέλει και τώρα να επιτύχει ο Γερμανός κόουτς.

Αγωνιστικά Νέα: Μια πλήρης ενδεκάδα έχει να διαχειριστεί ο Ντίτερ Χάκινγκ. Ίδια ενδεκάδα με τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Καλιγκιούρι, Ντράξλερ να περιφέρονται στο κέντρο ως κάτι ενδιάμεσο του αμυντικού χαφ του οκταριού αλλά και του δεκαριού. Κλασσικό δεκάρι ο Κρούζε που θα κινείται πίσω από τον Ολλανδό Ντοστ που δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει την περυσινή του φόρμα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-2-1-1): Μπενάλιο – Τρες, Νάλντο, Ντάντε, Ροντρίγκεζ – Γκουιλαβογκουί, Γκουστάβο – Καλιγκιούρι, Ντράξλερ – Κρούζε – Ντοστ

Ματσάρα στο κύπελλο Γερμανίας και ο Germanos στηρίζει….

Αναλύσεις και προγνωστικά για όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου Γερμανίας..

Exit mobile version