Λίγα γκολ στην Τούμπα…

Ντέρμπι γεμάτο… αποδείξεις και ευκαιρίες για κέρδη στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Ημ/νία: 25/10 19:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2853

Γήπεδο: Τούμπα (28.803)

Απόσταση: 502 χλμ.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Τηλ. Μετάδοση: Novasports 1

Καιρός: 17oC Αίθριος

ΠΑΟΚ

Με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του ο ΠΑΟΚ, κατάφερε σε πρώτη φάση να διατηρήσει μετά από καιρό ανέπαφη την εστία του κόντρα στην Κράσνονταρ για το Europa League, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό, ώστε να του δώσει τη νίκη (0-0). Νωρίτερα σε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις για να έρθει το ισόπαλο 3-3 στο ντέρμπι με τον Ηρακλή εκτός έδρας, χάνοντας και άλλους βαθμούς. Οι «ασπρόμαυροι» του Ιγκόρ Τούντορ είδαν τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να ξεφεύγει 10 ολόκληρους βαθμούς και τον σημερινό του αντίπαλο στους εφτά. Επίσης, αγνοεί την χαρά της νίκης στα τρία τελευταία επίσημα ματς.

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλη δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό και αποτελεί κατάλληλη ευκαιρία για να δώσει επιτέλους μια χαρά στον κόσμο του. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον μέσο Κάτσε, που θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα, ενώ στην ίδια θέση λείπει από το ξεκίνημα της σεζόν και ο Τσίμιροτ. Δεδομένες οι απουσίες και των δύο δεξιών μπακ Κωνσταντινίδη (6/0) και Κίτσιου (2/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2): Γλύκος – Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα – Λέοβατς, Σάμπο, Τζιόλης, Πέλκας, Ροντρίγκες – Μακ, Μπερμπάτοφ

Μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα και ο mimakos αναλύει και προτείνει

Προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια της Super League

Exit mobile version