Γκολ – γκολ στο Μπάγερν – Κολωνία

Αξίζει το ρίσκο στο να δεχτεί γκολ η Μπάγερν…

Μπάγερν – Κολωνία

Ημ/νία: 24/10 16:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2233

Γήπεδο: Allianz-Arena (75.000)

Απόσταση: 573 χλμ.

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 3

Καιρός: 11oC Αίθριος

Μπάγερν

Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στην Βρέμη όμως κατάφερε τελικά να συνεχίσει το τρομερό σερί που έχει από την αρχή του πρωταθλήματος. Νίκησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μούελερ στο 23′. Παρότι το γκολ μπήκε πολύ νωρίς δεν άνοιξε τον δρόμο για τους Βαυαρούς ώστε να έχουν ένα εύκολο απόγευμα. Ο αντίπαλος δεν ανοίχθηκε και συνέχισε να ακολουθεί την ίδια τακτική. Σε αρκετές στιγμές καρδιοχτύπησε καθώς ήταν κοντά στην ισοφάριση η γηπεδούχος όμως και η ίδια έχασε μερικές καλές ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι. Προς το τέλος το ματς άνοιξε όμως καμία ομάδα δεν μπόρεσε να φτάσει σε κάποιο τέρμα. Μεσοβδόμαδα η Μπάγερν γνώρισε την ήττα στο Λονδίνο από την Άρσεναλ με 2-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνιστικά Νέα: Κλασσικά εκτός οι Μπενάτια (αμυντικός), Ριμπερί (επιθετικός μέσος) και Ρόντε (μέσος). Το νέο πρόβλημα είναι ο Γκόετσε που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα μείνει εκτός, άγνωστο το πόσο. Με ένα πάρα πολύ περίεργο σχήμα ετοιμάζεται να κατέβει στο γήπεδο ο Πεπ. Το 4-1-1-4 σίγουρα είναι πρωτότυπο και θα έχει ενδιαφέρον με αντίπαλο την Κολωνία που φημίζεται για τις αντεπιθέσεις της.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-1-1-4): Νόιερ – Λαμ, Μαρτίνεζ, Μπόατενγκ, Αλάμπα – Αλόνσο – Τιάγκο – Βιντάλ, Μούελερ, Λεβαντόφσκι, Ντάγκλας Κόστα

Διαβάστε την συνέχεια της ανάλυσης και δείτε την εκτίμηση από τον Germano για τον αγώνα…

Προγνωστικά στοιχήματος για το πλήρες πρόγραμμα της Bundesliga…

Exit mobile version