Ταμείο… Λατινικής Αμερικής

Σπουδαία ματς απόψε στην Αργεντινή…

Λανούς – Μπόκα Τζούνιορς

Ημ/νία: 24/10 01:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2027

Γήπεδο: San Juan del Bicentenario (25.286)

Απόσταση: Ουδέτερο

Καιρός: 15oC Άστατος

Λανούς

Τα έχει παρατήσει στο πρωτάθλημα και ο μεγάλος της στόχος, είναι να περάσει στον τελικό του κυπέλλου. Στο πιο πρόσφατο για το πρωτάθλημα, υποδέχθηκε την Βελέζ με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και γνώρισε την ήττα (0-1) με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Θα αρκεστεί στην συμμετοχή της στα πλέι οφ του Σουνταμερικάνα, μιας και δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα, λόγω του ότι έμπλεξε με τους αγώνες για το φετινό Σουνταμερικάνα, με αγώνες για το κύπελλο και δεν γινόταν να παλέψει σε τρεις διοργανώσεις. Από την στιγμή που ήρθαν κάποια αρνητικά αποτελέσματα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αποφάσισε να επικεντρωθεί στα κύπελλα. «Δίψα» για διάκριση μέσα στην ομάδα και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για την μεγάλη νίκη.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντικές οι επιστροφές του μέσου Φρίτζλερ και του στόπερ Μπραγκιέρι, καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν και αναμένεται να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα για τον ημιτελικό με την Μπόκα. Αλλαγή και στο σύστημα, από το 4-3-3, ο κόουτς Σκελότο, θα πάει στο πιο συντηρητικό 4-3-1-2, διότι η Μπόκα έχει δύναμη στο κέντρο. Θα προσπαθήσει να της «σπάσει» το passing game, για να μην μπορούν οι καλοί χαφ της, να βρουν εύκολα τους Καγιέρι και Τέβεζ στην επίθεση.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-1-2): Ιμπάνιεθ – Αραούχο, Γκόμεζ, Μπραγκιέρι, Βελάσκεθ – Αγιάλα, Φρίτζλερ, Αγκίρε – Μαρτίνεζ – Ακόστα, Γκονζάλεζ

Μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του Κόπα Αρζεντίνα και ο kokkinos93 αναλύει…

Διαβάστε τις αναλύσεις και των 2 ημιτελικών και βρείτε προγνωστικά στοιχήματος για τα σπουδαία αυτά ματς..

Exit mobile version