Παρί – Ρεάλ… Μακριά κι αγαπημένοι…

Ισως το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της σημερινής βραδιάς στο Τσάμπιονς Λιγκ…

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης

Ημ/νία: 21/10 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1851

Γήπεδο: Parc des Princes (48.428)

Απόσταση: 1.273 χλμ.

Διαιτητής: Ριτσόλι (Ιταλία)

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 2 HD

Καιρός: 12oC Αίθριος

Παρί Σεν Ζερμέν

Φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα η φετινή Παρί Σεν Ζερμέν, πέρασε πολύ εύκολα από την έδρα της Σαχτάρ Ντόνετσκ (0-3) και σημείωσε την δεύτερη νίκη της στην φετινή διοργάνωση. Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την νίκη στην έδρα της Μπαστιά, αύξησε ακόμη περισσότερο την διαφορά της από τους διώκτες και θα πρόκειται για θαύμα εάν δεν στεφθεί και φέτος πρωταθλήτρια. Μετράει μόλις μία ήττα στα τελευταία 35 εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ εντός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ για 18 συνεχόμενα παιχνίδια. Τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες, με την Παρί να μετράει δύο νίκες, ενώ έχει σκοράρει και στα τέσσερα παιχνίδια.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής από το παιχνίδι πρωταθλήματος έμεινε για να ξεκουραστεί ο Ντι Μαρία, ενώ ανάσες πήρε και ο Ματουϊντί που ήταν τιμωρημένος. Περίπου για ενάμιση μήνα θα μείνει εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Τραπ, εκτός μάχης τέθηκε και αμυντικός Νταβιντ Λουίζ, που όμως φέτος δεν αγωνίζεται βασικός. Αμφίβολος ο χαφ Βεράτι, που αποκόμισε έναν μικροτραυματισμό στο παιχνίδι με την Μπαστιά, σίγουρα εκτός ο νεαρός αμυντικός Κιμπέμπε.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Σιριγκού – Οριέ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Μάξγουελ – Ραμπιό, Τιάγκο Μότα, Ματουϊντί- Ντι Μαρία, Ιμπραϊμοβίτς, Καβάνι

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στο Παρκ Ντε Πρενς και ο Baroktsakos έχει γνώμη

Προγνωστικά στοιχήματος και για τους 8 αγώνες της ημέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ..

Exit mobile version