Και νίκη ο Παναθηναϊκός και… over 2.5

Διπλή ευκαιρία για κέρδη στο ματς της Λεωφόρου…

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ημ/νία: 19/10 17:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1606

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαϊδης (16.620)

Απόσταση: 419 χλμ.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Τηλ. Μετάδοση: Novasports 1

Καιρός: 24oC Αίθριος

Παναθηναϊκός

Μπορεί να μην εντυπωσίασε και πάλι με την απόδοση του ο Παναθηναϊκός, όμως σημασία είχε που πέρασε νικηφόρα από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Ξάνθης με 1-0, στο ματς πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων και στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής. «Χρυσός» σκόρερ με ωραία κεφαλιά ο Θελάντερ στο 82΄, που δείχνει να κερδίζει πόντους για την ενδεκάδα των «πρασίνων». Μέσα από τα παιχνίδια και τις νίκες, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φτάσει σε καλά στάνταρ απόδοσης, με στόχο να βελτιωθεί το κλίμα σε όλους τους τομείς, αν και η ομάδα έχει μόλις μία ήττα έως τώρα (5-0-1) και βρίσκεται μονάχα πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Αγωνιστικά Νέα: Για την τέταρτη διαδοχική νίκη σήμερα ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, που θέλει προσοχή. Για ακόμη μία αναμέτρηση εκτός πλάνων είναι ο αμυντικός Βέμερ και ο μέσος Εσιέν, που δεν έχουν ακόμη συμμετοχή, ενώ εκτός είναι και ο αμυντικός μέσος Μέντες. Ελπίδες επιστροφής για τον φορ Μπεργκ, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Στιλ – Μαρινάκης, Ταβλαρίδης, Θελάντερ, Νάνο – Ζέκα, Λαγός, Ατζαγκούν, Αμπέιντ – Καρέλης, Πέτριτς

Τελευταίο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής στην Super League και ο mimakos αναλύει και προτείνει

Exit mobile version