Τον πρώτο λόγο η Ιντερ κόντρα στη Γιούβε

Μεγάλο ντέρμπι στο Καμπιονάτο…

Ίντερ – Γιουβέντους

Ημ/νία: 18/10 16:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1543

Γήπεδο: Juventus Stadium (41.254)

Απόσταση: 137 χλμ.

Διαιτητής: Βαλέρι

Τηλ. Μετάδοση: Ote Sports 1

Καιρός: 12oC Βροχή

Ίντερ

Δεν τα κατάφερε σε μία ακόμα δύσκολη έδρα η ομάδα του Μιλάνου την περασμένη αγωνιστική αφού έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Σαμπντόρια στη Γένοβα. Μάλιστα μπορεί να θεωρηθεί και τυχερή η ομάδα του Μανσίνι αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο σε μία αναμέτρηση με λίγες φάσεις αλλά κατάφερε με τον Πέρισιτς να επιστρέψει στο παιχνίδι. Το “Derby D’Italia” έρχεται σε μία περίεργη φάση για τους “νερατζούρι” αφού κριτική έχει γίνει στον Ιταλό τεχνικό για το αν μπορεί με αυτήν την εικόνα που παρουσιάζει η Ίντερ, να ανταγωνιστεί για το Scudetto. Το ουσιαστικό πρόβλημα βρίσκεται στην επίθεση για την Ίντερ αφού παραμένει φτωχή σε δημιουργία. Ο Ιταλός δήλωσε ότι είναι σημαντικό το αυριανό παιχνίδι αλλά όχι καθοριστικό.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς το Νμάγια Ντέβιτς και με αμφίβολο το Φελίπε Μέλο θα παραταχθεί η ομάδα του Μιλάνου αφού ο πρώτος είναι τραυματίας. Ο Μανσίνι ίσως προχωρήσει σε αλλαγές αφού ο Μεδέλ ίσως αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή και ο Κοντόγκμπια θα πάει στο πάγκο. Αυτό σημαίνει 4-3-1-2 για την Ίντερ με τον Πέρισιτς στο ρόλο του “δεκαριού”. Τέλες και Χεζούς είναι οι ανταγωνιστές για της αριστερή πτέρυγα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-1-2): Χαντάνοβιτς – Χεζούς, Μουρίλο, Μιράντα, Σαντόν – Γκουαρίν, Μεδέλ, Μέλο – Πέρισιτς – Ικάρντι, Γιόβετιτς.

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα και την εκτίμηση για το ματς από τον Otho

Προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις και για τις 8 αναμετρήσεις της Serie A

Exit mobile version