Μεγάλο ματς, Μονακό – Λυών και μεγάλες… ευκαιρίες για κέρδη!

Επιστροφή στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και η Γαλλία πάντα προσφέρεται για δυνατό παιχνίδι…

Ημ/νία: 16/10 13:50

Κωδ. ΟΠΑΠ: 593

Γήπεδο: Stade Louis II. (18.523)

Απόσταση: 488 χλμ.

Διαιτητής: Φοτρέλ

Τηλ. Μετάδοση: NOVASPORTS 3

Καιρός: 9oC Βροχή

Μονακό

Η Μονακό γκέλαρε εντός έδρας με τη Ρεν και έμεινε στο 1-1. Βέβαια θα μπορούσε κανείς να πει πως θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, αφού η Ρεν προηγήθηκε, ενώ στο 1-1 ο Σούμπασιτς απέκρουσε πέναλτι του Πέδρο Ενρίκε. Από εκείνο το σημείο όμως και μετά, η Μονακό ήταν πολύ ανώτερη, είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Λεμάρ και μία κλασική ευκαιρία με τον Ελ Σααραουί. Η ομάδα του Ζαρντίμ είναι σαφέστατα πιο επιθετική σε σχέση με πέρσι, αλλά και με περισσότερα αμυντικά κενά. Γενικότερα έχει διαφορετική φιλοσοφία, απόρροια και των αλλαγών που έγιναν στο ρόστερ. Ο Ζαρντίμ τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει μόνο για τη νίκη, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των Ελ Σααραουί και Λεμάρ. Ακολουθεί ματς με την Καραμπάγκ για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο αμυντικός Χέλντερ Κόστα παραμένει εκτός, ενώ θα λείψουν ξανά οι Τουρέ (ενίοτε βασικός αμυντικός), Μπαχλουλί (αναπληρωματικός μέσος). Σε αυτές τις τρεις απουσίες που υπήρχαν την προηγούμενη αγωνιστική προσετέθησαν ο Φάμπιο Κοεντράο (βασικός αμυντικός), ο μέσος Μπακαγιόκο, ο βασικότατος μέσος Ντιράρ και οι πολύτιμοι αμυντικοί Ραγκί και Ρικάρντο Καρβάλιο που είναι τιμωρημένοι. Σημαντικές απουσίες, ιδιαίτερα στο ανασταλτικό της κομμάτι. Τέσσερις παίκτες από την ομάδα νέων είναι στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Σούμπασιτς – Φαμπίνιο, Γουάλας, Ετσιεχίλ, Ντιαρά – Τουλαλάν, Μουτίνιο – Ελ Σααραουί, Μπερνάντο Σίλβα, Λεμάρ – Καρίγιο

Διαβάστε αναλυτικά τα προγνωστικά της ημέρας στο www.foxbet.gr.

Exit mobile version