Δεν βγάζει νικητή το Τουρ – Ντιζόν

Β’ Γαλλίας και… Χ αποτελούν μια σταθερή αξία…

Τουρ – Ντιζόν

Ημ/νία: 5/10 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1017

Γήπεδο: Stade de la vallee du cher (16.327)

Απόσταση: 420 χλμ.

Καιρός: 11oC Αίθριος

Τουρ

Με τη μέθοδο της… μαζικής άμυνας, η Τουρ κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Βαλενσιέν. Το ματς δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής, η Τουρ μπήκε στο γήπεδο με ξεκάθαρο σκοπό να κρατήσει μακριά από την εστία της τους αντίπαλους επιθετικούς και τα κατάφερε, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο από το να έχουν μία ανούσια κατοχή μπάλας αλλά να μην μπορούν να πατήσουν στην περιοχή του Καμαρά. Με αυτό το αγωνιστικό στυλ οι γηπεδούχοι προσπαθούν να μαζεύουν βαθμούς ώστε να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχονται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες και αναμένεται να κάνουν τα πάντα ώστε να αποφύγουν να τριτώσει το αρνητικό σερί.

Αγωνιστικά Νέα: Τα επεισόδια που έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα με την Αζαξιό την 5η αγωνιστική κόστισαν την τιμωρία του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας Καμαρά, ο οποίος θα χάσει τα τρία επόμενα ματς. Κατά τα άλλα, παραμένει εκτός αποστολής ο αμυντικός Ζιβέ, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Μάρκο Σιμόνε ίσως δώσει χρόνο συμμετοχής στη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, Άλεξ Μποσετί, ο οποίος μέχρι τώρα δεν φαίνεται να έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας και των οπαδών της.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-2-1): Γουέστμπεργκ – Μιλόσεβιτς, Σιλάρ, Γκραντί, Μπουχούρ – Ακουαζί, Μπελκεμπλά, Μπεργκουνιού – Μαουσέ, Μολφλερί – Κουάκου

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα και την πρόταση του Zahir

Exit mobile version