Τσέλσι – Σαουθάμπτον και… Goal – Goal

Θα σκοράρουν και οι δύο…

Τσέλσι – Σαουθάμπτον

Ημ/νία: 3/10 19:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 654

Γήπεδο: Stamford Bridge (41.798)

Απόσταση: 125 χλμ.

Διαιτητής: Μάντλεϊ

Τηλ. Μετάδοση: OTEsports 1 HD

Καιρός: 16oC Αίθριος

Τσέλσι

Η εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Πόρτο, για το Τσάμπιονς Λιγκ, έδωσε συνέχεια στην εσωστρέφεια που… φωλιάζει στην Τσέλσι τις τελευταίες εβδομάδες. Ο προπονητής Ζοζέ Μουρίνιο αποδίδει στους παίκτες την ευθύνη για το κακό ξεκίνημα της ομάδας στη σεζόν, τόσο με δηλώσεις όσο και με… πράξεις. Στο ματς του Οπόρτο οι Τέρι, Αζάρ, Μάτιτς δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Φαλκάο, Ρεμί. H απουσία του Τέρι, σε συνδυασμό με την ήττα, έφερε αντίδραση και από τους οπαδούς της Τσέλσι, με το σύνθημα «we want our captain back» (μτφ.: θέλουμε πίσω τον αρχηγό μας) να δονεί την ατμόσφαιρα.

Αγωνιστικά Νέα: Απομένει να φανεί αν ο Μουρίνιο θα λάβει υπόψη του την απαίτηση της εξέδρας και θα επαναφέρει τον Τέρι στην ενδεκάδα. Δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο φορ Ντιέγκο Κόστα, οπότε ο Ρεμί ή ο Φαλκάο (πιθανότατα ο πρώτος) θα πρέπει να καλύψει το κενό στην κορυφή της επίθεσης. Παραμένει τραυματίας ο βασικός τερματοφύλακας Κουρτουά, οπότε ο Μπέγκοβιτς συνεχίζει κάτω από τα δοκάρια.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Μπέγκοβιτς – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα – Φάμπρεγκας, Μάτιτς – Γουίλιαν, Οσκαρ, Αζάρ – Ρεμί

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης και δείτε τι προτείνει ο Saladin στον αγώνα..

Δείτε προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα παιχνίδια της Premier League…

Exit mobile version