Ρίσκο και over πάνε πακέτο στο Λιλ – Μονπελιέ

Πληρώνει καλά μια… βροχή από γκολ στο Λιλ – Μονπελιέ…

Λιλ – Μονπελιέ

Ημ/νία: 2/10 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 673

Γήπεδο: Stade Pierre-Mauroy (50.157)

Απόσταση: 958 χλμ.

Διαιτητής: Ενιζιμί

Τηλ. Μετάδοση: NovaSports2 HD

Καιρός: 8oC Αίθριος

Λιλ

Υπάρχει πρόβλημα πλέον στη Λιλ και ο Ρενάρ βρήκε μπροστάρης να απορροφήσει τους κραδασμούς και την κρίση που είναι προ των πυλών. Αφορμή η εντός έδρας ήττα από την Ναντ σε συνδυασμό με την απόδοση των «λιλουά». Το κενό του Οριγκί δεν έχει καλυφτεί και η έλλειψη στράικερ είναι φανερή. Ο Μπουφάλ είναι απελπιστικά μόνος του, τόσο δημιουργικά, όσο και εκτελεστικά, με τον Μαροκινό στράικερ να τσακώνεται μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιβοριανό Ταλό, ο οποίος ήταν απογοητευτικός και συνάμα τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 38′. Μήδε ο Βέλγος Γκιγιόμ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ενώ και ο Μπενζιά αντικαταστάθηκε από τον Νανγκίς. Ο Ρενάρ τόνισε ότι αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας και ζήτησε να μείνουν όλοι ενωμένοι.

Αγωνιστικά Νέα: Σαν να μην έφτανε αυτό, αγγλικές σειρήνες ηχούν για τον Μπουφάλ με την Τότεναμ να έχει ήδη προσεγγίσει τον ανερχόμενο αστέρα. Παραμένει εκτός ο βασικός κίπερ Ενγιεάμα και ο Μαινιάν είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο ηγέτης της άμυνας Μπεριά εξακολουθεί να είναι εκτός, ενώ τραυματίας παραμένει ο μέσος Μπαλμόν και ο αμυντικός Σουμαορό. Στον αντίποδα επιστρέφει ο μέσος Μαρτέν, αλλά δύσκολα θα είναι στην ενδεκάδα. Σημαντική η απώλεια και του Μπασά, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις κι έμεινε εκτός αποστολής.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-1-2): Μαινιάν – Κορσιά, Σίβελι, Σουνζού – Σιντιμπε, Μαβουμπά, Ομπαντί, Μποτάκ – Μπουφάλ – Νανγκίς, Γκιγιόμ

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης και την πρόταση του Zahir για το ματς...

Exit mobile version