Φουλ για… over το Σάλκε – Αστέρας Τρίπολης

Θα καταφέρει ο Αστέρας Τρίπολης να κάνει το… θαύμα μέσα στην έδρα της Σάλκε;

Σάλκε – Αστέρας Τρίπολης

Ημ/νία: 1/10 20:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 808

Γήπεδο: Veltins Arena (62.271)

Απόσταση: 2.813 χλμ.

Διαιτητής: Φαν Μπέκελ (Ολλανδία)

Τηλ. Μετάδοση: Ote Sport 2 HD

Καιρός: 12oC Αίθριος

Σάλκε

Άνετη ήταν η πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ για τη Σάλκε, αφού το 3-0 μέσα στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ ήρθε με εμφατικό τρόπο. Οι “βασιλικοί μπλε” χρειάστηκαν 27 λεπτά για να “ξεκλειδώσουν” την άμυνα των αντιπάλων τους με τον κεντρικό αμυντικό Μάτιπ να προλαβαίνει τον τερματοφύλακα μετά από εκτέλεση φάουλ κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια δράση ανέλαβε ο σταρ επιθετικός Χούντελαρ, ο οποίος με δυο δικά του τέρματα στο 35′ και το 71′ έγραψε την εύκολη νίκη για την ομάδα του. Για το εγχώριο πρωτάθλημα βαδίζει από νίκη σε νίκη αφού την περασμένη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας το Αμβούργο με 1-0 (Σανέ 60′). Για την μάχη με τον Αστέρα ο Μπράιτενράιτερ δήλωσε: “Θα παίξουμε με την καλύτερη 11αδα, για να μην πάθουμε ότι και η Μάιντς πέρσι”.

Αγωνιστικά Νέα: Από νίκη σε νίκη πηγαίνει σε όλες τις διοργανώσεις που μετέχει η Σάλκε, αφού μετρά 5 συνεχόμενα τρίποντα, ενώ σημαντικό στατιστικό προκύπτει αφού εφτά από τα εννιά φετινά της επίσημα παιχνίδια έχουν συνοδευτεί από No Goal. Όπως επισήμανε και στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση ευνοούμενος και από τους λίγους μακροχρόνιους απόντες όπως οι Ουτσίντα (Α), Νάστασιτς (Α, 1/0) και Σάμ (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Φέρμαν – Καϊσαρά, Μάτιπ, Νόιστεντερ, Αόγκο – Γκορέτσκα, Γκάις, Τσούπο-Μότινγκ, Μέιερ – Ντι Σάντο, Χούντελααρ.

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης και δείτε τι προτείνει ο dalton21

Προγνωστικά και αναλύσεις στοιχήματος για όλα τα παιχνίδια του Europa League.

Exit mobile version