Φουλ για τρίποντο η ΑΕΚ στη Βέροια

Θα καταφέρει η ΑΕΚ να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Βέροια;

Βέροια – ΑΕΚ

Ημ/νία: 28/9 19:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: –

Γήπεδο: Στάδιο Βέροιας (5.373)

Απόσταση: 507 χλμ.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Τηλ. Μετάδοση: Novasports 1

Καιρός: 22oC Άστατος

Βέροια

Επικίνδυνη για άλλη μια φορά εκτός έδρας η Βέροια, απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 1-1. Μάλιστα, άνοιξε αυτή το σκορ με τον φορμαρισμένο φορ Ναζλίδη στο 77΄, όμως δεν χάρηκε για πολύ το προβάδισμα της, αφού πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και η ισοφάριση. Ξεπέρασε έτσι άμεσα την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της με 3-0 και θέλει να παραμείνει σε ψηλά στάνταρ απόδοσης και στην συνέχεια, ώστε να μην έχει καμία επαφή με τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Εξάλλου, το ρόστερ παραμένει και φέτος καλό, ενώ με τον Γιώργο Γεωργιάδη να διαθέτει αρκετές λύσεις στα χέρια του.

Αγωνιστικά Νέα: Το ένα ντέρμπι πίσω από το άλλο για την «βασίλισσα», που μετά τον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό, καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα και την ΑΕΚ εντός έδρας. Σημαντική πάντως η επιστροφή του εξτρέμ Αμπντούν, που έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και ήδη έχει βοηθήσει αρκετά την ομάδα του, ενώ παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Καλί, Οστοϊτς (1/0), αλλά και ο εξτρέμ Γιουσούφ (3/0). Νεότερο πρόβλημα αυτό του εξτρέμ Ιμπραϊμ (3/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Καντιμοίρης – Νέτο, Μαρανγκός, Εντζενγκουέλε, Σιόντης- Βεργώνης, Γιαννούλης – Αμπντούν, Κόλα, Ιμπραϊμ – Ναζλίδης

Διαβάστε την συνέχεια της ανάλυσης και τι προτείνει ο mimakos για την αναμέτρηση

Exit mobile version