Πώς να ξεκολλήσει από το Χ το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ;

Δοκιμασία… τίτλου για τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι…

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Ημ/νία: 27/9 20:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 618

Γήπεδο: Στάδιο Περιστερίου (9.035)

Απόσταση: 517 χλμ.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Τηλ. Μετάδοση: Novasports 1

Καιρός: 27oC Αίθριος

Ατρόμητος

Είχε απέναντι στον κακό του… δαίμονα ο Ατρόμητος και έχασε ακόμη μια φορά στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ με 1-0. Μπορεί να μην ήταν η χειρότερη ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου, όμως δέχθηκε το γκολ στο 29΄ και δεν μπόρεσε να απαντήσει, παρά τις ευκαιρίες που είχε από εκείνο το σημείο και έπειτα. Στην μετριότητα συνεχίζει να κινείται η ομάδα του Γρηγορίου, που ήδη έχει χάσει αρκετούς βαθμούς και για την ακρίβεια έχει απολογισμό 2-0-2. Μεγάλο της πρόβλημα είναι πως δεν εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της και δεν τις μετουσιώνει σε γκολ, όμως το σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμη και υπάρχουν χρονικά περιθώρια βελτίωσης.

Αγωνιστικά Νέα: Άμεση ανασυγκρότηση για τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, αφού μέσα σε λίγες ημέρες τους περιμένει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτή την φορά εντός έδρας με τον ανεβασμένο ΠΑΟΚ. Στα καθαρά αγωνιστικά έχασε το προηγούμενο ο μέσος Πίτου Γκαρσία, όμως λογικά σήμερα προλαβαίνει, οπότε η μοναδική απουσία παραμένει αυτή του μακροχρόνιου τραυματία στόπερ Εμπόου.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Γκορμπούνοφ – Κιβρακίδης – Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο – Ουσέρο, Πίτου Γκαρσία, Γοδόι – Ούμπιδες, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι

Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Ο mimakos αναλύει και προτείνει….

Διαβάστε αναλύσεις και βρείτε προγνωστικά στοιχήματος, για όλη την αγωνιστική δράση στην Super League Ελλάδας.

Exit mobile version