Ολοταχώς για… over το Νάπολι – Γιουβέντους

Απόψε έχει… ματσάρα στο Καμπιονάτο με πολλά γκολ!

Νάπολι – Γιουβέντους

Ημ/νία: 26/9 19:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 859

Γήπεδο: Stadio San Paolo (60.240)

Απόσταση: 914 χλμ.

Διαιτητής: Ορσάτο

Τηλ. Μετάδοση: Ote Sports 1

Καιρός: 21oC Άστατος

Νάπολι

Ένα σπάνιο αποτέλεσμα για τους “παρτενοπέι” αυτό της περασμένης εβδομάδας αφού η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρρι ήρθε ισόπαλη 0-0 κόντρα στη νεοφώτιστη Κάρπι στη Μόντενα. Η ομάδα της Νάπολη είχε κυριαρχική κατοχή σε ποσοστά 70% και κάποιες χαμένες ευκαιρίες με τον Ιγκουαΐν και τον Ινσίνιε. Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε ότι με την Κάρπι δεν υπήρχε έλλειψη κινήτρου αλλά το παιχνίδι με τη Γιουβέντους θα είναι διαφορετικό. Συνέχισε λέγοντας ότι η προσεχή αντίπαλος του δεν βρίσκεται σε κρίση αφού έχει δείξει και στο παρελθόν ότι μπορεί να προχωρήσει σε απίστευτα σερί ενώ συνέστησε προσοχή από τους παίκτες του ώστε να μην υποτιμήσουν την “μεγάλη κυρία”. Τέλος ανέφερε ότι δεν έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα, κάτι που θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή.

Αγωνιστικά Νέα: Συνεχίζει να έχει καθαρό το ιατρικό δελτίο η Νάπολι που σημαίνει ότι ο Σάρρι θα μπορεί να σχηματίσει την αρχική του ενδεκάδα όπως επιθυμεί. Πάντως ο Ζορζίνιο θα προτιμηθεί του Βαλντιφιόρι στη μεσαία γραμμή ενώ ίσως υπάρξουν και μερικές αλλαγές στην επιθετική γραμμή όπου ο Καγιεχόν συγκεντρώνει πιθανότητες για βασικός. Η ομάδα του νότου μετράει 7 αγώνες σερί Over 2,5 στα εντός έδρας παιχνίδια και 11 από τα τελευταία 12 παιχνίδια αήττητη.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ρέϊνα – Γκούλαμ, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Χισάϊ – Χάμσικ, Ζορζίνιο, Άλλαν – Ινσίνιε, Ιγκουαΐν, Καγιεχόν.

Διαβάστε την συνέχεια της ανάλυσης και δείτε τι προτείνει ο Othos

Βρείτε προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα παιχνίδια της Serie A

Exit mobile version