Μπορεί το διπλό στην Κολωνία η Ινγκόλσταντ

Ματς με υψηλό ποσοστό ρίσκου και… ήττας για την Κολωνία.

Κολωνία – Ινγκόλσταντ

Ημ/νία: 25/9 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 763

Γήπεδο: RheinEnergieStadion (50.076)

Απόσταση: 500 χλμ.

Διαιτητής: Ντίνγκερ

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 1

Καιρός: 13oC Βροχή

Κολωνία

Ταξίδεψε στην πρωτεύουσα με μεγάλες βλέψεις και εξαιρετική ψυχολογία μετά την νίκη επί της Γκλάντμπαχ. Τελικά αυτές οι βλέψεις ήταν κάστρο φτιαγμένο στην άμμο. Γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Χέρτα παίζοντας αρκετά άναρχο ποδόσφαιρο. Έδωσε τον έλεγχο του παιχνιδιού εξ’ αρχής στην Χέρτα και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να απειλήσει. Όταν όμως δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 43′ όλα άλλαξαν. Τα “κριάρια” δεν παρουσίασαν κάτι σταθερό στον αγωνιστικό χώρο, ούτε κατοχικό ποδόσφαιρο το λες αλλά ούτε και επιθετικό. Τελικά το 2-0 ήρθε αρκετά αργά στο παιχνίδι όταν και είχε βγει όλη μπροστά αφήνοντας τεράστια κενά πίσω.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός από την αρχή της σεζόν ο αμυντικός Μαβράγ ενώ το νέο πρόβλημα ακούει στο όνομα Βογκτ, ο αμυντικός μέσος χτύπησε στο ματς με την Χέρτα και λογικά θα μείνει εκτός. Δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά ο Αυστριακός κόουτς Στόεγκερ. Το ίδιο επιθετική θέλει να δει την ομάδα του με αντίπαλο την Ινγκόλστατ χωρίς όμως να γίνουν τα ίδια λάθη στην άμυνα. Δίδυμο στην επίθεση ο Οσάκο με τον Μοντεστέ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Χορν – Ολκόφσκι, Σόρενσεν, Χάιντζ, Χέκτορ – Ρίσε, Λέμαν, Γκέρχαρντ, Μπίτενκουρτ – Οσάκο, Μοντεστέ

Διαβάστε τη συνέχεια της ανάλυσης και δείτε την πρόταση του Germanou

Exit mobile version