Σκοράρει ο Ολυμπιακός, σκοράρει και η Μπάγερν

Πρεμιέρα με ματς… χρονιάς για τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου…

Ολυμπιακός – Μπάγερν

Ημ/νία: 16/9 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 2011

Γήπεδο: Georgios Karaiskakis Stadium (33.296)

Απόσταση: 2.060 χλμ.

Διαιτητής: Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Τηλ. Μετάδοση: ERT1, ERT HD & OTE Sports 2 HD

Καιρός: 26oC Αίθριος

Ολυμπιακός

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα, εφόσον επιβλήθηκε με 3-1 του Πλατανιά. Το παιχνίδι πάντως πήγε να ξεκινήσει με το… αριστερό για τους ερυθρόλευκους, αλλά το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ντα Κόστα και εκτέλεσε ο Ντίνας, αποκρούστηκε από τον Ρομπέρτο. Η συνέχεια ανήκε στους “ερυθρόλευκους”, με τον εξαιρετικό Ντομίνγκεζ να είναι και ο πρωταγωνιστής του ματς (1γκ., 1ασ.). Παρόλα αυτά, μετά το 2-0 και κυρίως έπειτα από το 3-0 η ομάδα του Σίλβα κατέβασε ρυθμούς, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου, με αποτέλεσμα ο Ρομπέρτο να δείξει την κλάση του ουκ ολίγες φορές και ο Πλατανιάς να καταφέρνει να μειώσει στο τελικό 3-1.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποψινής αναμέτρησης θα είναι σίγουρα οι Μιλιβόγεβιτς (τιμ.), όπως και Μπουχαλάκης (τραυματίας). Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Σίλβα δοκίμασε αρκετά πρόσωπα στο 4-2-3-1 που προσανατολίζεται να κατεβάσει, με τους Κασάμι και Καμπιάσο να είναι οι επικρατέστεροι μπροστά από την 4άδα της άμυνας. Θέση διεκδικούν στην επίθεση οι Φινμπόγκασον και Ιντέγιε, ενώ σκέψεις κάνει ο Σίλβα να χρησιμοποιήσει τον Φορτούνη αριστερά, αντί του Ερνάνι με τους Ντομίνγκεζ και Πάρντο να συμπληρώνουν την τριάδα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Ρομπέρτο – Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού – Κασάμι, Καμπιάσο – Πάρντο, Ντομίνγκεζ, Ερνάνι (Φορτούνης) – Ιντέγιε (Φινμπόγκασον)

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα και δείτε την πρόταση του Betover7

Αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ

Exit mobile version