Κάνει την έκπληξη ο Λεβαδειακός…

Ικανός για… όλα ο Λεβαδειακός στο Καυτανζόγλειο!

Ηρακλής – Λεβαδειακός

Ημ/νία: 14/9 19:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 721

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο Στάδιο (27.770)

Απόσταση: 384 χλμ.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Τηλ. Μετάδοση: Novasports 1

Καιρός: 28oC Αίθριος

Ηρακλής

Είναι ξεκάθαρο πως έχει και ίσως να εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στις κλειστές άμυνες ο Ηρακλής και το βίωσε με τον χειρότερο τρόπο, στο εντός έδρας ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, από τον οποίο ηττήθηκε με 1-0. Δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει και οι ευκαιρίες της μετρήθηκαν στα δάχτυλα του ενός χεριού, ενώ σε μια από τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου, δέχθηκε το γκολ για να χάσει τον αγώνα. Πέταξε έτσι στον κάλαθο των… αχρήστων το διπλό, που έβγαλε στην πρεμιέρα μέσα στην έδρα της Καλλονής και δεν αποκλείεται τα παιχνίδια μακριά από το Καυταντζόγλειο να του ταιριάζουν περισσότερο, όπως και στην περσινή αγωνιστική χρονιά στην Super League.

Αγωνιστικά Νέα: Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για τον «γηραιό» και σαφώς επιθυμεί καλύτερης τύχης σε αυτό με τον Λεβαδειακό. «Κλειδί» θα αποτελέσει αν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ νωρίς για να διώξει το άγχος. Ευχάριστος… πονοκέφαλος για τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, αφού έχει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, πλην του στόπερ Καρασαλίδη, που δεν λογίζεται σαν βασικός.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Χουάντερσον – Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Μπουκουβάλας – Ιντζόγλου, Λαζάρ – Τσιλιανίδης, Ρομάνο, Κυριακίδης – Περόνε

Δείτε την ανάλυση του Δημήτρη Δ. και τι προτείνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι…

Exit mobile version