Ψαγμένες προτάσεις για τα ματς του Eurobasket

Ευκαιρίες για κέρδη και καλά πονταρίσματα υπάρχουν, στα σημερινά ματς του Ευρωμπάσκετ για την είσοδο στους 8…

Κροατία – Τσεχία 13:00

Η Κροατία πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλο, όπου συμμετείχε και η εθνική μας ομάδα. Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν είναι ο κορυφαίος μέχρι στιγμής στη διοργάνωση για την κροατική ομάδα, με τον Μπογκντάνοβιτς να ψάχνει τον καλό του εαυτό. Ο Τόμιτς δεν έχει δείξει την τεράστια ποιότητά του, ενώ ο Χεζόνια έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Η Τσεχία τερμάτισε στην τρίτη θέση του τέταρτου ομίλου, μιας και ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική από την Λιθουανία στην παράταση. Ο Τόμας Σατοράνσκι είναι εντυπωσιακός, με τον Μπλέικ Σιλμπ να δίνει πολλές λύσεις και τον Βέσελι να σκεπάζει τα καλάθια.

Σερβία – Φινλανδία 15:30

Η Σερβία έχει πραγματοποιήσει εκπληκτικές εμφανίσεις και παραμένει αήττητη στη διοργάνωση. Ο Μίλος Τεοντόσιτς είναι απολαυστικός, μιας και ξεδιπλώνει το τεράστιο ταλέντο του στο παρκέ. Εντυπωσιακές εμφανίσεις και από τον Νεμάνια Μπιελίτσα, ενώ σημαντικές βοήθειες δίνει ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Η Φινλανδία τερμάτισε στην τέταρτη θέση του δεύτερου ομίλου. Ο Κοπόνεν είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την φινλανδική ομάδα, με τον Μέρφι να είναι εντυπωσιακός και να βοηθάει πολύ σε άμυνα και επίθεση.

Ισραήλ – Ιταλία 19:30

Το Ισραήλ παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο στη φάση των ομίλων και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Ο Όμρι Κάσπι είναι ο ηγέτης της ομάδας, με τον Μεκέλ να οργανώνει το παιχνίδι και τον Φίσερ να δίνει λύσεις μέσα στη ρακέτα. Η Ιταλία πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις και με τους παίκτες, που διαθέτει μπορεί να συντρίψει κάθε αντίπαλο. Ο Ντανίλο Γκαλινάρι είναι καταπληκτικός , όπως και οι Μπελινέλι και Μπαρνιάνι και οδηγούν την ιταλική ομάδα.

Λιθουανία – Γεωργία 22:00

Η Λιθουανία τερμάτισε στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου, όμως δεν έπεισε με την απόδοσή της. Ο Γιόνας Βαλανσιούνας είναι ο κορυφαίος για την ομάδα του Καζλάουσκας, με τον Μασιούλις να δίνει πολλές λύσεις. Η Γεωργία πήρε την πρόκριση από τον όμιλο της εθνικής μας, καθώς επικράτησε την τελευταία αγωνιστική της αδιάφορης Κροατίας. Ο Ζάζα Πατσούλια δεσπόζει κάτω από το καλάθι, με τους Σενγκέλια και Μαρκοϊσβίλι να δίνουν πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

Δείτε τις εκτιμήσεις των αγώνων και ακολουθήστε τον Pante στο παιχνίδι του

Exit mobile version