Θα κάνει το διπλό ο ΠΑΟΚ στη Βέροια;

Δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ στη Βέροια και πρεμιέρα Μπερμπάτοφ…

Βέροια – ΠΑΟΚ

Ημ/νία: 12/9 18:15

Κωδ. ΟΠΑΠ: 720

Γήπεδο: Στάδιο Βέροιας (5.373)

Απόσταση: 71,9 χλμ.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Τηλ. Μετάδοση: Novasports 2

Καιρός: 27oC Αίθριος

Βέροια

Εκμεταλλευόμενη την καλή της ημέρα και με έναν Αμπντούν από τα παλιά, πέρασε δίκαια νικηφόρα από την Κομοτηνή και την έδρα του Πανθρακικού με 2-0. Μπορεί να κινδύνευσε σε ορισμένες των περιπτώσεων, όμως είχε και αυτή τις δικές της ευκαιρίες και τα γκολ του Αμπντούν στο 15΄ και 70΄. Μόνο θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη, ενώ παραμένει και αήττητη, μετά το ισόπαλο 1-1 της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προβληματισμός βέβαια υπάρχει όσον αφορά τον μεγαλομέτοχο Καρυπίδης, ο οποίος φαίνεται να αναλαμβάνει τις τύχες του Άρη και κανείς δεν ξέρει το τι μέλει γενέσθαι με την ομάδα της Βέροιας.

Αγωνιστικά Νέα: Το πιο δύσκολο και από τα δύο παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής έχει σήμερα η Βέροια, καθώς υποδέχεται τον ενισχυμένο ΠΑΟΚ, ο οποίος «καίγεται» μάλιστα για το πρώτο του τρίποντο. Με εξαίρεση την αποθεραπεία των Καλί και Τζόναθαν, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη, που έχει απέναντι του μια ομάδα, που προπονούσε πριν από λίγους μήνες.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Καντιμοίρης – Μαλόν, Μαρανγκός, Εντζενγκουέλε, Νάστος – Σιόντης, Βεργώνης – Γιουσούφ, Ματζέφσκι, Αμπντούν – Ναζλίδης

Βρείτε προγνωστικά στοιχήματος, για όλα τα σημερινά παιχνίδια της Super League

Exit mobile version