Ψαγμένες προτάσεις για τα ματς της Αργεντινής

Ευκαιρίες για καλά κέρδη απόψε στην Αργεντινή…

Μπόκα Τζούνιορς – Σαν Λορέντζο

Ημ/νία: 7/9 00:15

Κωδ. ΟΠΑΠ: 699

Γήπεδο: La Bombonera (47.000)

Απόσταση: Ίδια πόλη

Καιρός: 16oC Αίθριος

Μπόκα Τζούνιορς

Έφυγε με τεράστιο διπλό (1-2) από τη έδρα της Χιμνάσια την προηγούμενη αγωνιστική, με το γκολ της νίκης να έρχεται στο 90′. Πολλά τα σκληρά μαρκαρίσματα στο ματς, με τους γηπεδούχους να μένουν με δέκα στο 22′. Ωστόσο, δεν πτοήθηκαν και προηγήθηκαν στο 47. Δύο λεπτά αργότερα ο Καγιέρι αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης και έμεινε και η Μπόκα με τη σειρά της με δέκα. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 57, ενώ από το 66′ έπαιξε με παίχτη παραπάνω, καθώς η Χιμνάσια έμεινε με 9. Τελικά, ο Τσάβες ήταν ο λυτρωτής της με το γκολ που πέτυχε λίγο πριν την εκπνοή, το οποίο την έφερε μόνη πρώτη στην κορυφή και το +2 από τη Σαν Λορέντζο. «Δεν κρίνει τον τίτλο το ματς με τη Σαν Λορέντζο», το σχόλιου Αρουαμπαρένα.

Αγωνιστικά Νέα: Τώρα η Μπόκα καλείται να δείξει χαρακτήρα. Αν μπορεί δίχως τον ηγέτης της Τέβεζ (6/2), στο ντέρμπι κορυφής. Ο «απάτσι» λείπει με την εθνική Αργεντινής, όπως και οι βασικοί χαφ Γκάγο (13/2), Λοδέιρο(15/2). Απών και ο βασικός μπακ Φουενσαλίδα (8/0). Τουλάχιστον παίζει ο φορ Καγιέρι (20/7), καθώς έγινε χρήση του άρθρου 225. Θα απουσιάσει από το «σούπερ κλάσικο» με τη Ρίβερ την ερχόμενη Κυριακή. Αλλάζει το σύστημα σε 4-4-2 ο Αρουαμπαρένα λόγω των απουσιών.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Οριόν – Περούτσι, Τόμπιο, Ντίαζ, Κολάζο – Μέλι, Κούμπας, Πέρεζ, Μπεντανκούρ – Παλάσιος, Καγέρι

Σαν Λορέντζο

Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με την Μπάνφιλντ εντός έδρας, έχασε μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά σταδιακά η απόδοση της έπεφτε. Στο δεύτερο μέρος κινδύνεψε σε κάποιες περιπτώσεις και από το 83′ έπαιξε με παίχτη λιγότερο, λόγω αποβολής για «δολοφονικό» χτύπημα του μπακ Μας. Στο τέλος, παραλίγο να χάσε κιόλας, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία στο 89′ για το 0-1. Το τελικό 0-0, την άφησε δύο βαθμούς πίσω από την Μπόκα και θέλει να φύγει αήττητη από το «Λα Μπομπονέρα», καθώς ξέρει ότι αν δεν χάσει θα έχει και άλλη ευκαιρία για να προσπεράσει, διότι η Μπόκα παίζει με την Ρίβερ την ερχόμενη Κυριακή και μπορεί να χάσει βαθμούς. «Πάμε για τη νίκη», το σύνθημα το κόουτς Μπαούζα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται ο βασικός αριστερός μπακ Μας (22/0), ενώ ο βασικός μέσος «βαρόμετρο» Ορτιγόσα (14/1), λείπει με την εθνική Παραγουάης. Ωστόσο, έχει μεγάλη επιθυμία να αγωνιστεί στο ντέρμπι και θα επιστρέψει με απευθείας πτήση για να ενταχθεί στην αποστολή της ομάδας του. Η λογική λέει ότι δεν θα ξεκινήσει και ίσως πάρει λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή. Επίσης, η Σαν Λορέντζο είναι αήττητη για δώδεκα σερί αγωνιστικές.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-1-1): Τορρίκο – Μπουφαρίνι, Καρούζο, Γιέπες, Αρίας – Βιγιάλμπα, Μερσιέρ, Καλίνσκι, Μπαριέντος – Μπλάνκο – Καουτερούτσιο

Εκτίμηση: Η Μπόκα έχει πολύ σημαντικές απουσίες, με πρώτη και καλύτερη του Τέβεζ. Αντιμετωπίζει μια ομάδα, που δεν χάνει εδώ και 12 αγωνιστικές και είναι ίσως η πιο σταθερή σε απόδοση στο πρωτάθλημα. Σαφώς η αξία προς τα δεξιά και το Χ2. Ναι και στο 2 DNB σε αποδόσεις που φτάνουν ακόμα και τριάρια.

Δείτε τι προτείνει ο kokkinos93 και για τα 6 παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβιζιόν στην Αργεντινή.

Exit mobile version