Ψαγμένες προτάσεις για τη Β’ Ισπανίας

Για να πάμε και σήμερα ταμείο…

Μιράντες – Λούγκο

Ημ/νία: 5/9 19:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 720

Γήπεδο: Municipal de Anduva (6.000)

Απόσταση: 478 χλμ.

Καιρός: 18oC Αίθριος

Μιράντες

Κακό ξεκίνημα για τη Μιράντες μετά την ισοπαλία εντός την 1η αγωνιστική, ακολούθησε η ήττα εκτός έδρας από την Οσασούνα με σκορ 1-0. Το παιχνίδι βέβαια ήταν αρκετά ισορροπημένο με λίγο καλύτερη τη Μιράντες στο πρώτο ημίχρονο αφού είχε πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και τη κατοχή της μπάλας. Δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά ούτε και κινδύνεψε ιδιαίτερα από την αντίπαλο της. Στάθηκε άτυχη στο 79΄ όπου ύστερα από ατομική ενέργεια βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ. Αδικείται λίγο από το αποτέλεσμα αφού ο αγώνας θα μπορούσε κάλλιστα να είχε τελειώσει ισόπαλος, ώστε να είχε φύγει με τον έναν βαθμό.

Αγωνιστικά Νέα: Ο προπονητής Κάρλος Τεράθας μετά τη λήξη του αγώνα σχολίασε χαρακτηριστικά: «Και οι δύο ομάδες μονομάχησαν για κάθε εκατοστό του αγωνιστικού χώρου. Όσο περνούσε η ώρα ελέγχαμε καλύτερα το παιχνίδι. Εκτελέσαμε πολλά φάουλ και κόρνερ αλλά μας έλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια». Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι εκτός από το βασικό αμυντικό Κοράλ ο οποίος είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-3): Φερνάντεθ – Κιχέρα, Γκάφορ, Ορτίθ – Μορένο, Σανγκαλί, Ρούπερ, Καντέρο – Τζούνιορ, Γκαρθία, Κάρνικερ

Λούγκο

Αντρίκεια νίκη κόντρα στην Γιαγκοστέρα πέτυχε η Λούγκο με σκορ 1-0 εντός έδρας. Ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει σε κάποιο τέρμα αλλά δεν τις αξιοποίησε. Από την άλλη απειλήθηκε μόνο σε μια-δυο περιπτώσεις απέναντι σε μια αντίπαλο που κοιτούσε περισσότερο την άμυνά της. Τελικά ευτύχησε να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ με έναν απίστευτο κεραυνό εκτός περιοχής στις καθυστερήσεις του αγώνα. Παρόλο τον αγχωτικό τρόπο επίτευξης της νίκης στην τελευταία φάση του ματς άξιζε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αγωνιστικά Νέα: Ο προπονητής Λουίς Μίγια μετά το πέρας του παιχνιδιού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ξέραμε από πριν τον τρόπο που θα αγωνιζόταν η αντίπαλός μας. Θα αντιμετωπίσουμε πολλές τέτοιες ομάδες στη συνέχεια του πρωταθλήματος». Τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα είναι ο αριστερός μπακ Φ. Βέγκα και ο αριστερός χαφ Καμπαγιέ. Αμφίβολοι είναι ο βασικός αμυντικός Ντε Κοθ (1/0) και ο τερματοφύλακας Ρομπέρτο ο οποίος δεν έχει κάνει ντεμπούτο ακόμα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-5-1): Φιγκουερα – Μανού, Ντίλμπερτ, Σεντρός, Πουέρτο – Φερέιρο, Σεοάνε, Μολινέρο, Μάρκος, Πίτα – Καμπαγιέρο

Εκτίμηση: Η Μιράντες θέλει να πάρει το πρώτο της τρίποντο για φέτος μπροστά στο κοινό της και δεν βρίσκεται μακρυά από αυτό. Από την άλλη η Λούγκο έχει το τρόπο της να παίρνει αποτελέσματα αλλά μακρυά από την έδρα της δύσκολα νικάει.

Οριακά αποδεκτό το 1 DNB στο 1.67.

Δείτε τις προτάσεις του Ganador για την Segunda Division.

Exit mobile version