Φουλ του… Over στο Νιούκαστλ – Αρσεναλ

Πολλά γκολ σε ένα μεγάλο παιχνίδι…

Νιούκαστλ – Αρσεναλ

Ημ/νία: 29/8 14:45

Γήπεδο: St James’ Park (52.387)

Απόσταση: 440 χλμ.

Διαιτητής: Μάρινερ

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sports 1 HD

Καιρός: 17oC Άστατος

Νιούκαστλ

Σημάδια βελτίωσης εμφάνισε η Νιούκαστλ, ειδικά στον αμυντικό τομέα, παίρνοντας «λευκή ισοπαλία» στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μεσοβδόμαδα είχε εύκολο έργο στο Λιγκ Καπ, όπου νίκησε 4-1 τη Νορθάμπτον (Β’ Αγγλίας), με τον νεοφερμένο Τοβέν να βρίσκει δίχτυα. Στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ (Τσάμπιονσιπ). Στόχος πλέον είναι να έρθει η πρώτη νίκη και στο πρωτάθλημα. Απομένει να φανεί επίσης αν ο προπονητής Στιβ Μακ Λάρεν θα ενισχύσει και άλλο το ρόστερ μέχρι τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου ή αν θα αρκεστεί στο υπάρχον υλικό. Ενας ακόμα επιθετικός δεν θα… δυσαρεστούσε τον Μακ Λάρεν!
Αγωνιστικά Νέα: Στο Λιγκ Καπ έγινε ροτέισον, οπότε οι βασικοί που πήραν… ανάσες, επανέρχονται για το ματς με την Αρσεναλ. Το κυριότερο πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του μεσοεπιθετικού Σισοκό, όμως υπάρχουν ελπίδες για τον παίκτη να προλάβει. Γνωστές οι υπόλοιπες απουσίες, με πιο σημαντική εκείνη του μεσοεπιθετικού Ριβιέρ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από την αρχή της σεζόν.
Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Κρουλ – Γιάνμαατ, Κολοτσίνι, Μπεμπά, Χάινταρα – Ανίτα, Κόλμπακ – Σισοκό, Βάιναλντουμ, Τοβέν – Μίτροβιτς

Αρσεναλ

Ούτε στο δεύτερο φετινό εντός έδρας ματς χαμογέλασε η Αρσεναλ, κατόπιν του 0-0 με τη Λίβερπουλ. Στο πρώτο ημίχρονο διαμαρτύρεται για γκολ που δεν μέτρησε, ωστόσο σώθηκε από τα δοκάρια και τις αποκρούσεις του Τσεχ. Στο δεύτερο ήταν καλύτερη, είχε και αυτή δοκάρι, όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ. Η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα τη φέρει στα… μέρη μας, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ενώ στο ίδιο γκρουπ βρίσκονται επίσης η Μπάγερν Μονάχου και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Αναφορικά με τα γραφικά, ο μάνατζερ Αρσέν Βενγκέρ… θόλωσε τα νερά, λέγοντας ότι δεν αποκλείεται να γίνει κάτι την ύστατη ώρα, όμως αρνήθηκε ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε επαφή με κάποιο παίκτη.
Αγωνιστικά Νέα: Το μεγάλο πρόβλημα του Βενγκέρ εν όψει του ματς με τη Νιούκαστλ εντοπίζεται στα στόπερ, αφού οι βασικοί Κοσιελνί και Μέρτεζακερ δίνονται αμφίβολοι. Για τον Κοσιελνί υπάρχουν κάποιες ελπίδες να προλάβει, κάτι που είναι απίθανο για τον Μέρτεζακερ. Γνωστές οι υπόλοιπες απουσίες, λείπουν από την αρχή της σεζόν οι μέσοι Γουίλσιρ, Ροσίτσκι και ο επιθετικός Γουέλμπεκ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Τσεχ – Μπεγερίν, Κοσιελνί, Παουλίστα, Μονρεάλ – Κοκελέν, Καθόρλα – Τσάμπερλεϊν, Οζίλ, Σάντσες – Ζιρού

Εκτίμηση: Η Νιούκαστλ θέλει την πρώτη της νίκη, όμως αν επιλέξει να παίξει ανοικτά και να αφήσει χώρους στην Αρσεναλ, θα έχει πρόβλημα. Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι, θα πρέπει όμως να το δείξουν. Αντί της χαμηλού σε απόδοση διπλού, προτιμότερο μοιάζει το Over 2.5.

Δείτε προγνωστικά στοιχήματος για την Premier League.

Exit mobile version