Φουλ του… Over στο Γκινγκάμπ – Μαρσέιγ

Πάμε για πολλά γκολ απόψε στο Γκινγκάμπ – Μαρσέιγ…

Γκινγκάμπ – Μαρσέιγ

Ημ/νία: 28/8 20:15

Κωδ. ΟΠΑΠ: 706

Γήπεδο: Stade du Roudourou (18.250)

Απόσταση: 1.180 χλμ.

Διαιτητής: Ντελερί

Καιρός: 28oC Αίθριος

Γκινγκάμπ

Για ακόμη μία φορά αδικείται από το αποτέλεσμα η Γκινγκάμπ. Η ομάδα του Γκουβερνέκ ηττήθηκε με 3-0 από την Μπαστιά στην Κορσική. Δεν της άξιζε σε καμία περίπτωση τόσο βαριά ήττα, ίσως θα μπορούσαμε να πούμε δεν της άξιζε καν η ήττα. Στο 5′ έμεινε πίσω στο σκορ και ενώ πίεζε για την ισοφάριση το 2-0 έγινε με αυτογκόλ λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Το 3-0 ήρθε στο 90′ και ενώ σε όλο το δεύτερο μέρος ήταν ανώτερη της Μπαστιά, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που έκανε. Ντεμπούτο έκανε ο Μπριάν στην ενδεκάδα. Ο Ζοσλέν Γκουβερνέκ είπε αυτό που βλέπουν όλοι, ότι δηλαδή η ομάδα του αξίζει πολλά περισσότερα από τους μηδέν βαθμούς χωρίς να έχει σκοράρει. Το κλίμα είναι καλό και ο κόσμος εξήντλησε τα εισιτήρια.

Αγωνιστικά Νέα: Εξαιρετικά είναι τα αγωνιστικά νέα για τον Γκουβερνέκ. Η ομάδα του είναι πλήρης αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι πάλι στην αποστολή ο αμυντικός Γιάκομπσεν και ο μέσος Μπενεζέ. Αμφότεροι θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Στην επίθεση δεν θα αλλάξει το δίδυμο Μπριάν – Ντεμπελέ. Ο πρώτος θέλει λίγο χρόνο για να δείξει την κλάση του και σίγουρα στο επίπεδο της Γκινγκάμπ μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Λεσλ – Γιάκομπσεν, Κερμπρά, Σορμπόν, Λεβέκ – Σαλιμπούρ, Ντιαλό, Σανκαρέ, Μπενεζέ – Μπριάν, Ντεμπελέ

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα Γκινγκάμπ – Μαρσέιγ.

Exit mobile version