Περνάει με διπλό η Μάντσεστερ από το Μπριζ

Μεγάλο ματς για την Μπριζ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κλαμπ Μπριζ – Μάντσεστερ Γιουν.

Ημ/νία: 26/8 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 106

Γήπεδο: Jan Breydel (29.042)

Απόσταση: 631 χλμ.

Διαιτητής: Λαχόζ (Ισπανία)

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 4

Καιρός: 17oC Βροχή

Κλαμπ Μπριζ

Πήγε στο Ολντ Τράφορντ με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα και στο 8ο λεπτό στάθηκε τυχερή παίρνοντας το προβάδισμα με αυτογκόλ. Η συνέχεια όμως ανήκε απόλυτα στους γηπεδούχους, οι οποίοι ανέτρεψαν το σκορ πριν βγει το ημίχρονο, ενώ πέτυχαν και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Έτσι, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να χρονολογείται τη σεζόν 2005-06, η τελευταία της συμμετοχή σε ομίλους Champions League. Στη Jupiler League, ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Ζούλτε Βάρεγκεμ σε μία αναμέτρηση που όμως απώλεσε αρκετές ευκαιρίες. Αυτή ήταν ήδη η 2η ήττα της στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται 6 βαθμούς μακριά από την 1η θέση. «Είμαστε ρεαλιστές. Για να έχουμε πιθανότητες για το θαύμα.. θα πρέπει να πιάσουμε τέλεια απόδοση», τόνισε ο τεχνικός Πρεντόμ.

Αγωνιστικά Νέα: Η σημερινή είναι η 285η παρουσία της στη Ευρώπη, όπου μετράει 10 συνεχόμενα εντός έδρας ματς αήττητη (6-4-0). Έχει ανακοινωθεί sold out, ενώ 20 σκάουτερ θα παραβρεθούν στο γήπεδο. Ο δεξιός μπακ Μεουνιέ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος σε αποστολή, ενώ τελικά στους 20 του Πρεντόμ δεν βρίσκεται ο στόπερ Ντένσβιλ. Συνεχίζονται τα προβλήματα, καθώς τιμωρημένος είναι ο στόπερ Μέχελε, ενώ πάγια εκτός είναι ο μεσοεπιθετικός Ραφαέλοφ, ο μέσος Σίμονς, οι εξτρέμ Ισκιέρδο, Γκεντόζ και ο στόπερ Ένχελς.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Μπρουζές – Ντε Φάου, Καστελέτο, Ντουάρτε, Ντε Μποκ – Φόρμερ, Βάσκες, Βανάκεν – Ντιαμπί, Ουλάρε, Ντιρξ.

Μάντσεστερ Γιουν.

Tο πρώτο βήμα για την επιστροφή της στους ομίλους του Champions League έπειτα από διάλειμμα ενός χρόνου έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «μπέμπηδες» αν και έμειναν μόλις στο 8′ πίσω στο σκορ, με δύο τέρματα του Ντεπάι (13′ & 43′) έκαναν την ανατροπή, ενώ ασφαλές προβάδισμα πρόκρισης τους έδωσε ο Φελαϊνί στο 93′. Η Γιουνάιτεντ ήταν καταιγιστική, είχε 64% κατοχή της μπάλας, ενώ είχε και 19 τελικές (8 στον στόχο) έναντι μόλις 1 της Κλαμπ Μπριζ. Είχε την πρώτη της γκέλα στο εγχώριο πρωτάθλημα, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τη Νιουκάσλ μένοντας στο στείρο 0-0 (της ακυρώθηκε κακώς γκολ στην αρχή). Εξακολουθεί να μην έχει δεχτεί τέρμα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, όπου μετρά και ισάριθμα 0-1 γκολ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Σβαϊστάιγκερ χτύπησε ελαφρώς στο ματς του Σαββάτου και μπορεί να μείνει στον πάγκο αφού ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τη Σουόνσι. Ξανά εκτός είναι οι αμυντικοί Τζόουνς και Ρόχο, με τον Φαν Χάαλ να επιβεβαιώνει ότι ο Αργεντινός θα αγωνιστεί με την Under 21 σε φιλικό κόντρα στον Γιονγκ Άγιαξ για να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση. Σταθερά εκτός αποστολής ο Ντε Χέα, με τον Τζόνστον να παίρνει θέση στην 18άδα ως αναπληρωματικός κήπερ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Ρομέρο – Νταρμιάν, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Σο – Σνάιντερλεν, Κάρικ – Μάτα, Φελαϊνί, Ντεπάι – Ρούνεϊ

Εκτίμηση: Ένα θαύμα κυνηγάει η Κλαμπ Μπριζ που δεν είναι σε καλή κατάσταση ενώ έχει και αρκετές απουσίες, κυρίως στους στόπερ. Η Γιουνάιτεντ χωρίς να θέλγει μέχρι στιγμής, παρουσιάζεται ιδιαίτερα σοβαρή και ούσα εμπειρότερη έχει προβάδισμα νίκης, με το διπλό να είναι ελκυστικό στο 2.00.

Δείτε τι προτείνουν οι Tipster για τους αγώνες του Champions League.

Exit mobile version