Θα τα καταφέρει η Μάλμε κόντρα στη Σέλτικ…

Μεγάλο ματς για μια θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ…

Μάλμε – Σέλτικ

Ημ/νία: 25/8 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 101

Γήπεδο: Swedbank Stadion (24.000)

Απόσταση: 1.904 χλμ

Διαιτητής: Μάζιτς (Σερβία)

Τηλ. Μετάδοση: OTE Sport 5

Καιρός: 13oC Άστατος

Μάλμε

Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ στο πρώτο παιχνίδι, και παρότι δεν είχε στην σύνθεση της τον αρχισκόρερ Ρόζενμπεργκ, κατάφερε να σκοράρει και να φύγει από την Σκωτία με σκορ (3-2), που της δίνει πολλές ελπίδες για την πρόκριση. Η σκέψη όλων βρίσκεται μόνο στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που φάνηκε έντονα στην εκτός έδρας ήττα από την Χάκεν για το πρωτάθλημα Σουηδίας. “Δεν χρειάζεται να πω κάτι στους παίχτες μου. Γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Χρειάζεται υπομονή και ομαδικότητα”, δήλωσε ο προπονητής Χαϊρέντε, για μία Μάλμε που έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία στα τελευταία εννέα εντός έδρας παιχνίδια σε προκριματική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αγωνιστικά Νέα: Λύνουν τα χέρια του προπονητή τους, η επιστροφή του βασικού επιθετικού Ρόζενμπεργκ και του απαραίτητου μέσου Αντού, που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι. Επιστρέφει σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος ο αριστερός μπακ Γιοτούν, ενώ ο αμυντικός Λεβίτσκι παρότι αποχώρησε από την προχθεσινή προπόνηση, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Γουίλαντ – Τίνερχολμ – Άρνασον, Μπενγσόν, Γιοτούν – Ρόντιτς, Λεβίτσκι, Αντού, Μπέργκετ – Ρόζενμπεργκ, Έικρεμ

Σέλτικ

Μπήκε φουριόζα και προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 10ο λεπτό και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσει την πρόκριση στο ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Μάλμε μείωσε με το γκολ Μπέργκετ, αλλά ο Γκρίφθς λίγο αργότερα έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στους “Κέλτες”. Γκολ-μαχαιριά στο 95′ ξανά από τον Μπέργκετ και η Σέλτικ ταξιδεύει πλέον στην Σουηδία με ένα πολύ μικρό προβάδισμα. Εύκολο το έργο της στο πρωτάθλημα Σκωτίας, ξεπέρασε το εμπόδιο της Νταντί Γιουνάιντετ και συνεχίζει το κυνήγι της πρωτοπόρου Χαρτς. “Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να σκοράρουμε. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας”, δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι ο κόουτς Ντέιλα.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς απουσίες ταξίδεψε η Σέλτικ στην Σουηδία. Ένα ερωτηματικό υπάρχει για την συμμετοχή του δεξιού αμυντικού Λούστιγκ, που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο και η συμμετοχή του θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Τάσεις φυγής από τον αμυντικό Βαν Ντάικ, αλλά σύμφωνα με δηλώσεις του Ντέιλα δεν υπάρχει θέμα με την συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Γκόρνοτν – Λούστιγκ(;), Μπογιάτα, Βαν Ντάικ, Ιζαγκουίρε – Μπράουν, Μπίτον – Φόρεστ, Γιοχάνσεν, Αρμστρονγκ – Γκρίφιθς

Εκτίμηση: Η Μάλμε καλείται, όπως στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Σάλτσμπουργκ, να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση. Το έργο της σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και μπορεί, έστω και οριακά, να φτάσει στην νίκη. Στο 1.87 o ασιατικός άσσος (ΑΗ 0:0).

Δείτε τι προτείνουν οι Tipsters για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Exit mobile version