Εχει τύχη η Λίβερπουλ στην έδρα της Αρσεναλ

Μεγάλο ματς στην Αγγλία…

Άρσεναλ – Λίβερπουλ

Ημ/νία: 24/8 22:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 603

Γήπεδο: Emirates (60.361)

Απόσταση: 336 χλμ.

Διαιτητής: Όλιβερ

Καιρός: 16oC Άστατος

Άρσεναλ

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η Αρσεναλ στη δεύτερη αγωνιστική και παρότι δυσκολεύτηκε εκτός έδρας απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, πήρε την πρώτη της νίκη με 2-1. Έτσι, άφησε πίσω της την ήττα της πρεμιέρας από τη Γούεστ Χαμ, ενώ έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο δημιουργικό κομμάτι. Ο προπονητής Αρσέν Βενγκέρ δικαιολόγησε την επιλογή της Άρσεναλ να μην κινηθεί για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν επιθετικοί κλάσης που να είναι διαθέσιμοι για μεταγραφή», ελαχιστοποιώντας έτσι την πιθανότητα να γίνει κάποια κίνηση τις επόμενες μέρες προς αυτή την κατεύθυνση. Επιπλέον, διέψευσε ότι υπάρχουν επαφές με την Μπεσίκτας για παραχώρηση του μεσοεπιθετικού Οζίλ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει αλλάξει κάτι στο επίπεδο των απουσιών, αφού ο Βενγκέρ εξακολουθεί να μην υπολογίζει τον επιθετικό Γουέλμπεκ τους μέσους Ροσίτσκι, Γουίλσιρ, εξαιτίας τραυματισμών. Με τον Αλέξις Σάντσες να θεωρείται πλέον έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ο Αλσατός τεχνικός λογικά δεν θα διαφοροποιήσει την ενδεκάδα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Τσεχ – Μπεγερίν, Μέρτεσακερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ – Κοκλέν, Καθόρλα – Ράμσεϊ, Οζίλ, Σάντσες – Ζιρού

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα Άρσεναλ – Λίβερπουλ και δείτε τι προτείνει ο Saladin.

Exit mobile version