Σκοράρουν και οι δύο στην Κομοτηνή…

Μεγάλο ματς στην Κομοτηνή, στην πρεμιέρα της Super League…

Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης

Ημ/νία: 22/8 19:15

Κωδ. ΟΠΑΠ: 318

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής (6.450)

Απόσταση: 891 χλμ.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Καιρός: 25oC Αίθριος

Πανθρακικός

Έναν μικρό άθλο κατάφερε πέρσι ο Πανθρακικός και εκεί που ήταν ξεγραμμένος στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος, έκανε το σερί που έπρεπε και τον κράτησε στην μεγάλη κατηγορία. Ωστόσο, η μη αδειοδότηση φέτος κάνει το έργο της ομάδας της Κομοτηνής δύσκολο, αν και φέτος πέφτουν μόνο δύο ομάδες. Στις μεταγραφές ξεχωρίζει αυτή του στόπερ Μπουγαϊδη, που επιστρέφει στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ σημαντική προσθήκη είναι και αυτή του Ισπανού εξτρέμ Χαβίτο, που ήρθε από την Βέροια. Σημαντικές αποχωρήσεις, αυτές του στόπερ Εμπόου, του μπακ Τσουμάνη και των μέσων Κάσες, Ρομέου. Σημαντικό πάντως που έμεινε κάτοικος Κομοτηνής ο πρώτος της σκόρερ του Πανθρακικού, ο Ισπανός Ίγκορ.

Αγωνιστικά Νέα: Συγκεκριμένες οι λύσεις που έχει στα χέρια του ο προπονητής Ρόκα, που παραμένει στον Πανθρακικό και είδε την ομάδα του να φέρνει 3-3 στο τελευταίο φιλικό με αντίπαλο την Ξάνθη. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο φορ Ίγκορ, αλλά δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην βασική ενδεκάδα, ενώ θέλει ακόμη χρόνο για να μπει στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας ο εξτρέμ Βάλτερ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-5-1): Αθανασιάδης – Μελίσσης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου Μπουγαϊδης – Σερφά, Μεχία, Ροτζέριο, Σέτι, Χαβίτο – Τζάνης

Αστέρας Τρίπολης

Η περσινή καλή πορεία στου Europa League ήταν μεγάλο σχολείο για τον Αστέρα Τρίπολης, που θα συμμετέχει φέτος κατευθείαν στους ομίλους της διοργάνωσης, έχοντας όλο τον χρόνο να προετοιμαστεί για τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Προσεγμένες κινήσεις από τον προπονητή Στάικο Βεργέτη, που κάνει καλή δουλειά στην Τρίπολη. Ξεχωρίζουν τα ονόματα του μέσου Δημούτσου, του μπακ Γιαννούλη, αλλά και του φορ Γιάννου, ενώ με καλές περγαμηνές ήρθε ο Ισπανός αριστερός εξτρέμ Λανθαρότε. Ωστόσο, μεγάλο κενό αφήνει η αποχώρηση του περσινού της πρώτου σκόρερ Μπαράλες, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και συγκεκριμένα την Σίβασπορ.

Αγωνιστικά Νέα: Αρκετά φιλικά προετοιμασία για τους Αρκάδες, που έδειξαν αρκετά έτοιμοι, στο τελευταίο με αντίπαλο τον Πανιώνιο, τον οποίο κέρδισαν με 1-0, χάρη σε τέρμα του νεοφερμένου Γιάννου στο 53΄. Την πρεμιέρα της Κομοτηνής με αντίπαλο τον Πανθρακικό δεν προλαβαίνουν ο δεξιός μπακ Λούι και οι μέσος Νίκο, Κουρμπέλης. Ωστόσο, λύσεις υπάρχουν στο ρόστερ και οι απουσίες μπορούν να αναπληρωθούν.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-1-1): Κοσίτσκι – Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Τορμένα, Γιαννούλης – Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Λανθαρότε, Μπερτόγλιο – Μάσα – Γιάννου

Εκτίμηση: Έχασε παίκτες στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ο Πανθρακικός, όμως διαθέτει ακόμη ποιότητα και καλούς ποδοσφαιριστές μεσοεπιθετικά. Ακόμη περισσότερη βέβαια ο Αστέρας Τρίπολης. Επιλογή μας το goal/goal.

Βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για την Super League.

Exit mobile version