Φτάνει στο πρώτο της over η Παρί

Από τη Γαλλία η στοιχηματική πρόταση και τα κέρδη της ημέρας…

Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν

Ημ/νία: 21/8 21:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 161

Γήπεδο: Stade de la Mosson (32.939)

Απόσταση: 741 χλμ.

Καιρός: 31oC Αίθριος

Μονπελιέ

Η Μονπελιέ για δεύτερη σερί αγωνιστική έπαιξε πολύ άσχημα κι έχασε δίκαια από την γηπεδούχο Ρεν με 1-0. Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, αφού οι «ρενέ» έχασαν αρκετές ευκαιρίες, τη στιγμή που η Μονπελιέ δεν απείλησε σχεδόν καθόλου. Ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος Λουίς Νικολέν άναψε νέες φωτιές με τις δηλώσεις του. Τόνισε ότι ο Κουρμπίς μέχρι τώρα είναι αποτυχημένος, ενώ δεν δικαιώνεται για την εμμονή του, όπως είπε, να μην δώσει φιλικά η ομάδα κι έτσι κανείς δεν είδε τις αδυναμίες που υπήρχαν. Πραγματικό χείμαρρος ο πρόεδρος και ο έμπειρος Κουρμπίς δήλωσε ότι είναι καλύτερα να μην απαντήσει τη συγκεκριμένη στιγμή στον πρόεδρο, αλλά να δει πως θα βελτιώσει η ομάδα του την εικόνα της. Το κλίμα είναι άσχημο.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει πιθανότατα στην ενδεκάδα ο ταλαντούχος μέσος Μπουντεμπούζ, ο οποίος με την ποιότητά του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εξακολουθεί να απέχει ο Σανσόν, ενώ μεγάλο είναι το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του βασικού κίπερ Ζουρντρέν. Στη θέση του θα αγωνιστεί έμπειρος 33χρονός Γάλλος Πιονίρ και πίσω από αυτόν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (τραυματισμού και του Πιονίρ) θα βρίσκεται ο Λιγκαλί.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Ζουρντρέν – Ντεπλάν, Χίλτον, Μπενσεμπαϊνί, Κονγκρέ – Μπουντεμπούζ, Μαρτέν, Νταμπό, Μουνιέ – Καμαρά, Μπεριγκό

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν.

Exit mobile version