Δεν… σκοράρουν Γιούνγκ Μπόις – Κάραμπακ

Ευκαιρίες για κέρδη προσφέρει απόψε το Europa League…

Γιουνγκ Μπόις – Κάραμπακ

Ημ/νία: 20/8 21:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 242

Γήπεδο: Stade de Suisse (32.000)

Απόσταση: 4.472 χλμ.

Διαιτητής: Μπεζμπόροντοφ (Ρωσία)

Καιρός: 27oC Ζέστη

Γιούνγκ Μπόις

Έχοντας διακοπή στο Ελβετικό πρωτάθλημα, η Γιουνγκ Μπόις το περασμένο Σάββατο εξασφάλισε την πρόκριση της στους «32» του Κυπέλλου αποκλείοντας πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-1 την άσημη Κριέν (και να αντιμετωπίζει την Κιάσο από την Τσάλεντζ Λιγκ). Ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο σημείωσε για την ομάδα του ο Κούμπο με τον Ιάπωνα φορ να «αρπάζει από τα μαλλιά» την ευκαιρία που του έδωσε ο τεχνικός Γκάμπερλε. Ο 47χρονος Ελβετός τεχνικός συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας παρότι όταν ανέλαβε (προ δυο εβδομάδων) είχε τον χαρακτήρα του προσωρινού. «Θέλουμε την πρόκριση στους Ομίλους και θα είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους μας» ανέφερε στην Press Conference.

Αγωνιστικά Νέα: Μια νίκη ακόμη και με μισό μηδέν θα είναι πολύτιμη για την ομάδα βάση των απουσιών που έχει να αντιμετωπίσει ο Γκάμπερλε (στη ρεβάνς θα έχουν επιστρέψει οι περισσότεροι από τους απόντες). Νοκ-άουτ ο ακραίος μπακ Μπενίτο όπως επίσης και ο πολύτιμος χαφ Σανόγκο. Εκτός επίσης και ο φαντεζί επιτελικός Στέφεν ενώ την τετράδα απουσιών κλείνει ο Σουηδός φορ Γκερντ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-1-4-1): Μ’βογκό – Λέκγιας, Φον Μπέργκεν, Βίλοτιτς, Χάντεργιονάι – Γκάχιτς – Νούτσολο, Σουλειμανί, Ζακαρία, Γκονζάλεζ – Αφούμ

Κάραμπακ

Το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα πέτυχε η περυσινή νταμπλούχος Κάραμπακ. Η νίκη 2-1 απέναντι στην Ράβαν ήρθε σχετικά δύσκολα με την Κάραμπακ να παίρνει το προβάδισμα στο 67′ με αυτογκόλ. Επτά λεπτά πριν το φινάλε ο Καραίεφ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με την Ράβαν να μειώνει δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου. Σημαντική νίκη από πλευράς ψυχολογίας μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Γκαμπάλα με το συγκρότημα του Κουρμπάνοφ να ξεκινάει το πρωτάθλημα με δυο εκτός έδρας παιχνίδια και τον ίδιο να δηλώνει πως πλέον στρέφεται η προσοχή της ομάδας στα διπλά παιχνίδια με την Ελβετική ομάδα.

Αγωνιστικά Νέα: Ως πρωταθλήτρια ξεκίνησε από τον δεύτερο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας την Ρούνταρ από το Μαυροβούνιο όμως στον επόμενο γύρο η Σκωτσέζικη Σέλτικ (με συνολικό σκορ 0-1) την… έστειλε στο Γιουρόπα Λίγκ. «Ευχάριστος πονοκέφαλος» για τον 43χρονο Αζέρο τεχνικό το γεγονός πως δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα. Ο στόχος της πρόκρισης στους Ομίλους του θεσμού κρίνεται επιβεβλημένος για τους Πρωταθλητές έχοντας σκοπό την σταδιακή καθιέρωση τους και στα ευρωπαϊκά δρώμενα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Σέχιτς – Καραίεφ, Χουσείνοφ, Σάλαλι, Γιουνουσζάντα – Ντινίεφ, Γιαντεαουί, Ισμαίλοφ, Μουσταφάιεφ – Ποέπον, Ρεινάλντο

Εκτίμηση: Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ζευγάρι με μοιρασμένες τις πιθανότητες πρόκρισης. Δεν περιμένουμε και πολλά τέρματα, όχι μόνο στο αποψινό παιχνίδι αλλά γενικότερα στην διπλή κόντρα των δύο αντιπάλων. Θα τολμήσουμε με το under 2.5 γκολ.

Βρείτε προγνωστικά και αναλύσεις από τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ.

Exit mobile version