Ρίσκο που πληρώνει καλά στο Μεστάγια

Μεγάλο ματς απόψε στο Μεστάγια… 

Βαλένθια – Μονακό

Ημ/νία: 19/8 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 190

Γήπεδο: Mestalla (55.000)

Απόσταση: 1.024 χλμ.

Διαιτητής: Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)

Καιρός: 27oC Αίθριος

Βαλένθια

Επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η περσινή χρονιά για τις “νυχτερίδες” καθώς η πολυπόθητη έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ έγινε πραγματικότητα έστω και μέσω της 4ης θέσης, ωστόσο για να επιστρέψει στους ομίλους έπειτα από δύο χρόνια απουσίας πρέπει να ξεπεράσει ένα υψηλό εμπόδιο. Στη διοίκηση βρίσκεται ο μεγιστάνας από τη Σιγκαπούρη, Πίτερ Λιμ και στον πάγκο παρέμεινε ο Νούνο Σάντο, ενώ αποκτήθηκαν καλά ονόματα στις μεταγραφές όπως ο Ντανίλο, ο Μπακάλι, ο Ράιαν και ο Μίνα, αλλά όπως φαίνεται θα αποχωρήσει ο βασικός στόπερ Οταμέντι που βρίσκεται κοντά στη Σίτυ, με τον Μαγκαλά να καλύπτει το κενό. Μέτρια η παρουσία της στα φιλικά, το πρωτάθλημα αρχίζει το Σάββατο όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βαγιεκάνο.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει πολύ καλή προϊστορία με γαλλικές ομάδες καθώς μετρούσε οχτώ συνεχόμενες νίκες μετά την ήττα με 2-1 από την Παρί τη σεζόν 2012-13. Με 4-3-3 θα παρατάξει την ομάδα του ο Νούνο Σάντο με τον Ράιαν κάτω από τα δοκάρια καθώς ο βασικός γκολκίπερ Άλβες είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Στα χαφ θα παίξουν οι Πέρες και Παρέχο μαζί με τον Ντε Πολ καθώς και ο Άντρε Γκόμες που λογίζεται βασικός θα μείνει έξω λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ράιαν – Μπαραγκάν, Μουσταφί, Γκάγια, Βέζο – Πέρες, Παρέχο, Ντε Πολ – Ροδρίγκο, Αλκάθερ, Φεγκουλί

Μονακό

Πέρασε το εμπόδιο της Γιούνκ Μπόις σχετικά εύκολα, αλλά δεν ήταν τόσο πειστική καθώς ειδικά στην άμυνα έβγαλε προβλήματα που πέρσι δεν υπήρχαν αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν. Έχει τέσσερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια της και νιώθει έτοιμη να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους. Θετικά έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα, στον πρώτο αγώνα επικράτησε με 1-2 της Νις εκτός έδρας και στο δεύτερο παιχνίδι την περασμένη Παρασκευή δεν κατάφερε να επικρατήσει της Λιλ εντός έδρας μένοντας στο 0-0. Καταιγιστική στο πρώτο μέρος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες που δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ, επηρεάστηκε από δύο τραυματισμούς στο δεύτερο μέρος και κατέβασε ρυθμό ενόψει και του αγώνα στην Ισπανία.

Αγωνιστικά Νέα: Δύο σημαντικοί παίχτες αποχώρησαν τραυματίες στο παιχνίδι με τη Λιλ για το πρωτάθλημα, ο φορμαρισμένος αριστερός μπακ Κουρζάβα και ο ηγέτης στα χαφ Μουτίνιο. Ο πρώτος δίνεται αμφίβολος έχοντας πάντως λίγες πιθανότητες να παίξει, ενώ ο δεύτερος θα λείψει για τουλάχιστον ένα μήνα. Εκτός παραμένει και ο έμπειρος στόπερ Αμπεντούρ που θα μπορούσε να βοηθήσει. Ο Ζαρντίμ θα ξεκινήσει και πάλι με τον νεοαποκτηθέντα φορ Καρίγιο.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Σούμπασιτς – Μαρσιάλ, Καρβάλιο, Ράγκι, Ενρίκε – Γουάλας, Τουλαλάν – Καβαλέιρο, Σίλβα, Ντιράρ – Καρίγιο

Εκτίμηση: Πολύ μεγάλο παιχνίδι στο “Μεστάγια” με την Βαλένθια χωρίς Οταμέντι και τη Μονακό πιο έτοιμη, αλλά χωρίς δύο πολύτιμα γρανάζια στη σύνθεση της. Προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους που πάντως προβλημάτισαν στα φιλικά. Μικρός ο άσος καλή περίπτωση δείχνει το αουτσάιντερ γκολ/γκολ, καθώς η Βαλένθια έδειξε αμυντική αστάθεια στα φιλικά.

Βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος, για όλα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Exit mobile version