Σκοράρουν αμφότερες στη Λισαβόνα

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ και ευκαιρία για κέρδη…

Σπόρτινγκ Λισ. – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ημ/νία: 18/8 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 112

Γήπεδο: Estádio José Alvalade (50.095)

Απόσταση: 4.637 χλμ.

Διαιτητής: Τσακίρ (Τουρκία)

Καιρός: 22oC Αίθριος

Σπόρτινγκ Λισ.

Με φόρα έχει ξεκινήσει την φετινή χρονιά η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετρώντας ήδη 2 νίκες σε ισάριθμες επίσημες υποχρεώσεις. Την Παρασκευή που μας πέρασε επικράτησε με 1-2 της Τοντέλα, στην πρεμιέρα της Πριμέιρα Λίγκα. “Η νίκη αυτή μας ανέβασε ψυχολογικά και μας δίνει μομέντουμ εν όψει και του πρώτου επαναληπτικού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ” δήλωσε ο Κοσταρικανός μέσος, Ρουίζ. Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας Ζεσούς, σε δηλώσεις που έκανε το Σάββατο έχρισε φαβορί την ομάδα του, για να καταλήξει λέγοντας “Μπορεί οι πιθανότητες να είναι 50-50, αλλά δεν πιστεύω ότι θα αποκλειστούμε”. Μια εβδομάδα νωρίτερα από την έναρξη του πρωταθλήματος, κατέκτησε το Σούπερ Καπ, νικώντας την Μπενφίκα με 0-1.
Αγωνιστικά Νέα: Με προβλήματα έγιναν οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών, καθώς οι Γουίλιαμ Καρβάλιο και Εβέρτον δεν μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα, μιας και ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και η συμμετοχή τους απόψε είναι εξαιρετικά αμφίβολη έως απίθανη (δεν έπαιξαν κόντρα στην Τοντέλα). Πιο ενεργά προπονήθηκε ο αμυντικός Ραμπιά, κάτι που δίνει επιπλέον επιλογές στα μετόπισθεν στο Ζεσούς, τομέας που “πονάει” μετά και την αποχώρηση του Σιανί (χθες) για την Εσπανιόλ.
Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Πατρίσιο – Περέιρα, Ολιβέιρα, Νάλντο, Τζέφερσον – Καρίγιο, Μάριο, Σίλβα, Ρουίζ – Γκουτιέρεζ, Σλιμανί

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Από “40 κύματα” πέρασε η ΤΣΣΚΑ και η…πρόκρισης της, στον 3ο προκριματικό γύρο κόντρα στην Σπάρτα Πράγας. Οι Τσέχοι αποδείχθηκαν “σκληρά καρύδια” και αν δεν ήταν η αποβολή του Ματεγιόφσκι στο 2ο παιχνίδι και με το σκορ στο 2-2 (2-2 έληξε και το ματς στην Μόσχα), ίσως να τα είχαν καταφέρει καλύτερα. Η ιστορία “έγραψε” πάντως ότι η ΤΣΣΚΑ προκρίθηκε στα πλέι οφς της διοργάνωσης, χάρη σε τέρμα του Τζαγκόεφ στο 76΄. Με φόρα πάντως συνέχισε και στο πρωτάθλημα, (μόνη πρώτη με 5Ν-0Ι-0Η) εκεί όπου αρχικά επικράτησε της Άμκαρ με 2-0 και την αγωνιστική που μας πέρασε επιβλήθηκε της Σπαρτάκ, στο ντέρμπι της Μόσχας, με 1-2.
Αγωνιστικά Νέα: Μετά την μεταγραφή του στη Ρόμα, τον περασμένο Γενάρη, ο επιθετικός Ντουμπιά επέστρεψε με τη μορφή δανεισμού και πάλι στην ΤΣΣΚΑ. Μόλις 2 λεπτά αγωνίστηκε κόντρα στην Σπαρτάκ, πάντως υπολογίζεται κανονικά για απόψε και ίσως τον δούμε στο αρχικό σχήμα. Πλήρης και χωρίς απώλειες η αποστολή της ομάδας, με τον Σλούτσκι να παρατάσσει ότι καλύτερο διαθέτει.
Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Ακινφέεφ – Φερνάντεζ, Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι (Ιγκνιασέβιτς), Ναμπάκιν – Γουέρνμπλουμ, Νάτχο – Τόσιτς, Ερεμένκο, Τζαγκόεφ – Μούσα (Ντουμπιά)

Εκτίμηση: Από σερί νικών έρχονται και οι 2, οπότε σημείο δεν βγαίνει εύκολα. Λόγω των αδυναμιών που βγάζει στην άμυνα η ΤΣΣΚΑ, η Σπόρτινγκ έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά στις αποδόσεις που κυκλοφορεί, ο άσος δεν έχει αξία. Με δεδομένο ότι η ΤΣΣΚΑ θα δεχθεί γκολ, πρέπει να σκοράρει για να έχει τύχη στον επαναληπτικό. Σε αυτό το “δρόμο” κρατάμε το goal/goal.

Βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλους τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Exit mobile version