Σαφές το προβάδισμα για τη Σοντέρισκε

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας…

Σοντέρισκε – Χόμπρο

Ημ/νία: 17/8 20:00

Γήπεδο: Sydbank Park (10.000)

Απόσταση: 187 χλμ.

Καιρός: 15oC Αίθριος

Σοντέρισκε

Ξέσπασε η Σόντερισκε φεύγοντας θριαμβεύτρια από το Εσμπιεργκ με 4-0. Ολα τα γκολ στην επανάληψη, ενώ έχασε και πέναλτι. Η φιλοξενούμενη έκανε καταπληκτικό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Με το ξεκίνημα της επανάληψης προηγήθηκε με τον Αμπσάλονσεν, ενώ μόλις μετά από επτά λεπτά πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με το γκολ που πέτυχε ο Κλοβε. Στο 75′ ο Μάντσεν έγραψε το 3-0, “κλειδώνοντας” στην ουσία τη νίκη για την ομάδα του, ενώ στο 85ο λεπτό ο Μπέχμαν έγραψε το τελικό 4-0. Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ο τεχνικός Μίκελσεν για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του αγωνίστηκε σε αυτό το παιχνίδι. Περιμένει ακόμα περισσότερα από τους παίκτες του στα επόμενα ματς.
Αγωνιστικά Νέα: Τα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα είχαν 2-3 γκολ. Στα θετικά για τη Σοντέρισκε το γεγονός ότι έχει βρει δίχτυα και στα τέσσερα ματς της μέχρι τώρα. Γνωστές είναι οι απουσίες που έχει η Σοντέρισκε, μακροχρόνια απουσιάζει ο επιθετικός Σόρενσεν, όπως επίσης και οι δύο μέσοι Μπο Στορμ και Σίγκουρντσον, όλοι με συχνή παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα είναι έτοιμοι όλοι οι υπόλοιποι.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Σκέντερ – Κάρνστρουπ, Ζοάο Περέιρα, Πάουλσεν, Μούσμαν – Ντράχμαν, Μάντσεν, Κλόουβ, Γκουίρα – Αμπσάλονσεν, Ντάλγκααρντ

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα Σοντέρισκε – Χόμπρο.

Exit mobile version