Τον πρώτο λόγο θα τον έχει η Μάντσεστερ Σίτι

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας έχει… ντέρμπι!

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι

Ημ/νία: 16/8 18:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 415

Γήπεδο: Etihad (47.726)

Απόσταση: 338 χλμ.

Καιρός: 18oC Ζέστη

Μάντσεστερ Σίτι

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με το εμφατικό 3-0 από την έδρα της Γουέστ Μπρομ. Ο Τουρέ, με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, φρόντισε να διώξει… το άγχος, ο Κομπανί σφράγισε τη νίκη με το τρίτο τέρμα στο δεύτερο μέρος. Η Σίτι είχε ευκαιρίες ώστε να πετύχει περισσότερα τέρματα και η εικόνα της ομάδας άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ο Χιλιανός τεχνικός δήλωσε ότι θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές έως και την 1η Σεπτεμβρίου, όταν και κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σίτι έχει μπει… σφήνα στην προσπάθεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Πέδρο, από την Μπαρτσελόνα.

Αγωνιστικά Νέα: Στην πρεμιέρα, από τους Νοτιοαμερικάνους ήταν στο αρχικό σχήμα μόνο ο Φερναντίνιο (χαφ), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε ως αλλαγή ο Αγουέρο (φορ). Δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Ντεμικέλις, Σαμπαλέτα (αμυντικοί). Ο ίδιος ο Αγουέρο παραδέχτηκε πως χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στην επιθυμητή φυσική κατάσταση, έπειτα από Κόπα Αμέρικα και ελλειπή προετοιμασία. Ο μπακ Κλισί πλησιάζει στην επιστροφή του, όμως λογικά θα μείνει εκτός, όπως και οι μέσοι Ντελφ, Φερνάντο.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Χαρτ – Σανιά, Μανγκαλά, Κομπανί, Κολάροφ – Τουρέ, Φερναντίνιο – Νάβας, Σίλβα, Στέρλινγκ – Μπονί

Τσέλσι

Δύο βαθμούς με το… καλημέρα πέταξε η Τσέλσι, έπειτα από το εντός έδρας 2-2 με τη Σουόνσι. Προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, ενώ αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο, στο δεύτερο ημίχρονο. Πολλά… νεύρα από τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο Πορτογάλος τεχνικός ξέσπασε στο ιατρικό τιμ της ομάδας του, για καθυστερημένη παροχή πρώτων βοηθειών στον Αζάρ. Υπάρχει σκεπτικισμός από το… μουδιασμένο ξεκίνημα στη σεζόν (είχε προηγηθεί η ήττα στο Κομιούνιτι Σιλντ), ωστόσο ο Μουρίνιο θεωρεί ότι σύντομα η Τσέλσι θα επιστρέψει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και εμφανίζεται καθησυχαστικός.

Αγωνιστικά Νέα: Ο βασικός τερματοφύλακας Κουρτουά αποβλήθηκε στην πρεμιέρα, η έφεση της Τσέλσι έπεσε στο κενό, οπότε ο Βέλγος ξεκινάει την έκτιση ποινής τριών αγωνιστικών. Ο νεοφερμένος Μπέγκοβιτς θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Βραζιλιάνος μέσος Οσκαρ ταλαιπωρείται από τραυματισμό, που απεκόμισε στην προπόνηση, οπότε είναι πιθανό στη θέση του να ξεκινήσει ο Ραμίρες.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Μπέγκοβιτς – Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα – Μάτιτς, Ραμίρες – Γουίλιαν, Φάμπρεγκας, Αζάρ – Ντιέγκο Κόστα

Εκτίμηση: Αναμέτρηση ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο. Ουδείς δικαιούται να ξεγράψει την Τσέλσι, όμως το μομέντουμ δείχνει να είναι με τη Σίτι. Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι έκπληξη σε τέτοια ματς, θα πάμε με ένα μικρό ποντάρισμα στον άσο.

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ.

Exit mobile version