Για το διπλό η Γκρασχόπερς στο Βαντούζ

Από την Ελβετία η στοιχηματική πρόταση της ημέρας…

Βαντούζ – Γκρασχόπερς

Ημ/νία: 13/8 20:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 309

Γήπεδο: Rheinpark Stadion (7.500)

Απόσταση: 78 χλμ.

Διαιτητής: Σνάιντερ

Καιρός: 24oC Αίθριος

Βαντούζ

Ισοπαλία παραχώρησε στην Σιόν η Βαντούζ με το τελικό 1-1 να αφήνει εμφανώς ικανοποιημένους τους γηπεδούχους. Η ομάδα από το Λιχτεστάιν έβγαλε το πρώτο μέρος δίχως να απειλήσει, ενώ ο πορτιέρο της Γέλε αποσόβησε μια-δυο ευκαιρίες της αντιπάλου. Στην επανάληψη, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο με την Σιόν να δημιουργεί σχετικά εύκολα (κέρδισε την μάχη στον χώρο του κέντρου) όμως να τα χαλάει στην τελική προσπάθεια. Σε μια ανύποπτη πάντως στιγμή άνοιξε το σκορ με τον χαφ Κοστάντσο στο 71′ όμως μόλις για δυο λεπτά κράτησε η χαρά της με την Σιόν να ισοφαρίζει στο 73′. «Δοκιμάσαμε να παίξουμε από τα άκρα αλλά μας χτύπησε ο αντίπαλος από τα χαφ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ομάδας Κοντινί.
Αγωνιστικά Νέα: Ο Ελβετός τεχνικός θα δει για ακόμη ένα παιχνίδι τους Μπουρκμέγιερ και Κάουφμαν εκτός αποστολής με την αμυντική γραμμή να χαρακτηρίζεται κυριολεκτικά ως ανάγκης. Σοβαρό πρόβλημα θα προκύψει αν ο Γερμανός στράικερ Νεουμάρ δεν μπορέσει μέχρι την τελευταία στιγμή να αγωνιστεί ως βασικός. Το περασμένο διήμερο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, μάλλον θα προφυλαχθεί προκειμένου να μην υποτροπιάσει.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Γιέλε – Νίντερχάουζεν, Στάχελ, Γκρίπο, Αλίχι – Σικόνε, Μουντβίλερ, Κουκουρούζοβιτς – Μεσαούντ, Καμπέρ, Χάσλερ

Γκρασχόπερς

Ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση για την Γκρασχόπερς και ευρεία νίκη με 6-1 επί της νεοφώτιστης Λουγκάνο. Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και το γρήγορο τέρμα που πέτυχε (μόλις στο 1′ με τον Ραβέτ). Στην πορεία η Λουγκάνο ανέβηκε, αντέδρασε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου σε δυο αντεπιθέσεις της πέτυχε ισάριθμα τέρματα με τους Κάιο (41′) και Ταρασάι (45+1′). Το δεύτερο μέρος βρήκε την Λουγκάνο να παίζει πιο ελευθέρα και τις Ακρίδες να σκοράρουν άλλες τρεις φορές (Νταμπούρ με πέναλτι, Μπάσιτς και ακόμη ένα ο Ταρασάι). Ενδιάμεσα μείωσε απλώς από την άσπρη βούλα η νεοφώτιστη ομάδα.
Αγωνιστικά Νέα: Όπως το έχουν φέρει οι συνθήκες, η μοναδική ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό μαζί με την Βασιλεία είναι η Γκρασχόπερς. Μπορεί να ηττήθηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι (η μοναδική απώλεια βαθμών εξάλλου που έχει φέτος στο πρωτάθλημα) όμως η εικόνα της ομάδας υπόσχεται μεγάλα πράγματα φέτος. Και αρκετά από αυτά οφείλονται στην ηρεμία που προσδίδει στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Σουηδός χαφ Κάλστρομ. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Βάσιτς – Μπάουα, Πνίσι, Γιουλέν, Λίουθλ – Κάλστρομ, Μπάσιτς – Ραβέτ, Ταρασάι, Κάιο – Νταμπούρ

Εκτίμηση: Σε αυτή την φάση που βρίσκεται η Γκρασχόπερς ή πάμε με το μέρος της ή αφήνουμε το παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν κοντράρεται μια ομάδα που ακόμη και στην ήττα της σκόραρε δύο φορές. Μετά και την χθεσινή νίκη της Βασιλείας, επιβάλλεται το διπλό στο Λιχτεστάιν. Το κρατάμε λοιπόν.

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα Σιόν – Ζυρίχη.

Exit mobile version