Ασος από… ημίχρονο η Μπραν

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας…

Μπραν – Ασάνε

Ημ/νία: 12/8 20:00

Κωδ. ΟΠΑΠ: 251

Γήπεδο: Brann Stadion (17.686)

Απόσταση: 14 χλμ.

Καιρός: 14oC Αίθριος

Μπραν

Ανοδική πορεία πραγματοποιεί η Μπραν, βρίσκεται μέσα στην πρώτη τριάδα της κατάταξης και μέχρι τέλους θα διεκδικήσει την απευθείας άνοδο. Αναμετρήθηκε εκτός έδρας με τη Σάντνες την προηγούμενη αγωνιστική, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ σχετικά νωρίς χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πέντερσεν στο 19′. Οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση και έφεραν το ματς στα ίσια στο 27′ με τον Έρισκεν. Παρά τις ευκαιρίες εκατέρωθεν στην συνέχεια του ματς, δε σημειώθηκε άλλο τέρμα. Ήταν η δεύτερη ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια για το σύνολο του Νίλσεν, διατηρεί ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς, έχει σκοράρει μονάχα ένα τέρμα. Πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα εντός έδρας.

Αγωνιστικά Νέα: Απέκτησε από τη Μπρίνε τον αριστερό μπακ Βεβάτνε (17/5), ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κόντρα στη Σάντνες, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 75′, στη θέση του Χούσεκλεπ. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Στρεμσγκόντσετ κατέθεσε πρόταση για τον επιθετικό Πέντερσεν (9/3). Δεν υπολογίζεται εκ νέου ο μέσος Σκάανες (13/1), λόγω τραυματισμού, τιμωρημένοι είναι οι μέσοι Μπάρμεν (13/0) και Χάουγκεν (16/1). Επιστρέφει από τιμωρία ο επιτελικός μέσος Νίλσεν (2/0).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Λετσιεγέφσκι – Νούρι, Ακόστα, Ντεμίντοβ, Γκρένερ – Μπίρκελουντ, Νίλσεν, Χάνσεν – Χούσεκλεπ, Πέντερσεν, Λάρσεν

Ασάνε

Βαθμολογική ανάσα για την Ασάνε, έπειτα από καιρό βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη έστω χάρη σε καλύτερη διαφορά τερμάτων στην ισοβαθμία. Παρότι δεν ήταν το φαβορί, έβγαλε πάθος και αποφασιστικότητα και επικράτησε της Χοντ, με σκορ 2-0 εντός έδρας. Το σκορ άνοιξε στο 17′, χάρη στο τέρμα του αμυντικού Μόμπεργκ και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος η Χοντ, πίεσε, αλλά το γκολ πέτυχε ξανά η Ασάνε. Στο 59′, ένα ακόμη αμυντικός, ο Ουέλαντ, «έγραψε» το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες για το συγκρότημα του Κνούτσεν, η δεύτερη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και πέντε ήττες εκτός έδρας.
Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά εκτός αγωνιστικής δράσης από την αρχή της περιόδου ο κεντρικός αμυντικός Ντουρέ (1/0), δεν επηρεάζει η απουσία του. Χωρίς μεγάλη συνεισφορά στο σκοράρισμα από τους επιθετικούς της ομάδας, στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ βρίσκονται οι αμυντικοί Γκράβνταλ και Ουέλαντ με τέσσερα τέρματα, όσα και ο μεσοεπιθετικός Σόλντβεντ, που έχει πραγματοποιήσει 17 συμμετοχές.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Όλσεν – Γκράβνταλ, Βίικ, Στέεν, Ουέλαντ – Χάγκος, Νίγκαρντ, Μόμπεργκ, Σόλτβεντ – Λέρπολντ, Χέρεμ

Εκτίμηση: Αναμφίβολα το φαβορί της αναμέτρησης είναι η γηπεδούχος Μπραν, η οποία εκτός του ανώτερου ρόστερ που διαθέτει, διανύει περίοδο φόρμας. Από τη δική της απόδοση εξαρτάται η έκβαση του αγώνα. Πολύ χαμηλές οι αποδόσεις του άσου, αξίζει το ρίσκο στη νίκη της Μπραν από το ημίχρονο. 1 ημίχρονο/1 τελικό.

Διαβάστε την ανάλυση όλων των αγώνων στη Β΄ Νορβηγίας.

Exit mobile version