Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη: Ισπανικός «εμφύλιος» στο Super Cup

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας…

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη

Ημ/νία: 11/8 21:45

Κωδ. ΟΠΑΠ: 175

Γήπεδο: Boris Paichadze Dinamo Arena (54.549)

Απόσταση: Ουδέτερη τοποθεσία

Διαιτητής: Κόλουμ (Σκωτία)

Καιρός: 32oC Αίθριος

Μπαρτσελόνα

Με την ομάδα να παίρνει μέρος στο Διεθνές Τουρνουά των Πρωταθλητών, αλλά να μην έχει στο 100% τους Νεϊμάρ και Μέσι (λόγω Κόπα Αμέρικα), η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή της προετοιμασία, βγάζοντας αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ηττήθηκε από Μάντσεστερ Γ. (1-3), Φιορεντίνα (2-1) και Τσέλσι (στα πέναλτι) και κέρδισε μόνο τους Λ.Α Γκάλαξι. Το μόνο ελαφρυντικό για την ομάδα του Ενρίκε, είναι το γεγονός ότι ο Καταλανός τεχνικός δοκίμασε αρκετά πρόσωπα, ενώ χρησιμοποιήθηκαν παίχτες που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι στο ροτέισον της ομάδας την ερχόμενη χρονιά. Στο τελευταίο φιλικό πάντως, με τον Ενρίκε να κατεβάζει περισσότερους βασικούς, οι “μπλαουγκράνα” επικράτησαν εύκολα με 3-0 της Ρόμα.

Αγωνιστικά Νέα: Στο μεταγραφικό “παζάρι” και λόγω της τιμωρίας από την FIFA, αποκτήθηκαν μόνο οι Βιντάλ (Σεβίλλη) και Τουράν (Ατλέτικο Μ.), οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από τον Γενάρη. Για την αποψινή αναμέτρηση δεν υπολογίζεται επίσης ο Άλμπα, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Ρόμα. Αδιαθεσία ένιωσε ο Νεϊμάρ, που επίσης δεν θα είναι στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι. Με τους 2 παίχτες εκτός, Ματιέ και Πέδρο λογικά θα εκκινήσουν στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Άλβεζ, Πικέ, Μασεράνο, Ματιέ – Ινιέστα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς – Μέσι, Σουάρεζ, Πέδρο

Διαβάστε την ανάλυση του Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη.

Exit mobile version