Γουέστ Μπρομ – Μάν. Σίτι: Ζόρικη πρεμιέρα για τους «σίτιζενς»

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας…

Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Σίτι

Κωδ. ΟΠΑΠ: 221

Γήπεδο: The Hawthorns (28.003)

Απόσταση: 132 χλμ.

Καιρός: 20oC Άστατος

Γουέστ Μπρομ

Η Γουέστ Μπρομ πέτυχε το στόχο της πέρσι, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να αλλάξει προπονητή και να πάρει τον… σπεσιαλίστα στο να σώζει ομάδες, Τόνι Πούλις. Δεν αλλάζει κάτι φέτος ως προς τις επιδιώξεις, ενώ ο Πούλις συνεχίζει στον πάγκο. Γίνεται προσπάθεια να παραμείνει ο βασικός φορ Μπεραΐνο, o οποίος έχει μπει στο στόχαστρο άλλων ομάδων, ενώ αξιόλογες κρίνονται οι προσθήκες του επιθετικού Λάμπερτ από τη Λίβερπουλ και του αμυντικού Τσέστερ από τη Χαλ. Η τελευταία άφιξη, ήταν αυτή του μέσου Ναμπρί (δανεικός από την Αρσεναλ), ενώ ο Πούλις έχει δηλώσει ότι θα γίνουν και άλλες μεταγραφές.
Αγωνιστικά Νέα: Ο τερματοφύλακας Φόστερ κουβαλάει τραυματισμό από πέρσι και έτσι η σεζόν θα ξεκινήσει με τον Μάιχιλ κάτω από τα δοκάρια. Ο στόπερ Μακ Ολεϊ τραυματίστηκε σε φιλικό προετοιμασίας, όμως το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί κανονικά, έχοντας τον νεοφερμένο Τσέστερ ως παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας. Ο Πούλις σκέφτεται να παρατάξει σχήμα με δύο επιθετικούς, τους Μπεραΐνο και Λάμπερτ.
Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Μάιχιλ – Ντόουσον, Τσέστερ, Μακ Όλεϊ, Λέσκοτ – Γκάρντνερ, Φλέτσερ, Μόρισον, Μπραντ – Λάμπερτ, Μπεραΐνο

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Σίτι.

Exit mobile version