Σουηδία: Επικίνδυνη έξοδος για τη Νόρκεπινγκ

Μέρος τρίτο και τελευταίο για την 17η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος Allsvenskan, μιας διοργάνωσης που συνεχίζει να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα του βαθμολογικού πίνακα.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα από τις οποίες ξεχωρίζει η αναμέτρηση της σκληροτράχηλης Χάμαρμπι με την αποτελεσματική Νόρκεπινγκ που δείχνει να μην τα παρατάει σε ότι αφορά την υπόθεση τίτλος. Η Χάλμσταντ που δείχνει σημάδια βελτίωσης και παραμένει αήττητη της τελευταίες 5 αγωνιστικές υποδέχεται τη Γκέφλε που πραγματοποιεί φθίνουσα πορεία το τελευταίο διάστημα και τέλος η Έρεμπρο που δύσκολα χάνει αλλά και δύσκολα κερδίζει φιλοξενεί τη Τζουργκάρντεν που έχει ως στόχο να διευρύνει ακόμα περισσότερο το ήδη μεγάλο αήττητο σερί της.

Xάλμσταντ – Γκέφλε

Στο στάδιο Orjans Vall (15.500) η Χάλμσταντ θα συνεχίσει την αντεπίθεση της κόντρα στη Γκέφλε στοχεύοντας στην απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη. Ο αγώνας ξεκινάει στις 20:00.

A Γύρος: Γκέφλε – Χάλμσταντ 0-0

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Χάλμσταντ): 4Ν – 2Ι – 2Η

Πάλεψε ως το τέλος και δικαιώθηκε η Χάλμσταντ αγωνιζόμενη στην έδρα της Σούντσβαλ όπου απέσπασε λευκή ισοπαλία (0-0). Το πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίως αναγνωριστικό και από τις δύο ομάδες και λίγες ήταν οι ευκαιρίες που σημειώθηκαν και στις δύο εστίες. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στη Σούντσβαλ σε ότι αφορά όμως μόνο την κατοχή της μπάλας, καθώς η Χάλμσταντ είχε περιοριστεί σε παθητικό κυρίως ρόλο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν εκμεταλλεύθηκε όσες ευκαιρίες για αντεπίθεση της παρουσιάστηκαν. Με αυτό τον τρόπο πάτησε αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή, δεν κατάφερε όμως να έχει τα απαραίτητα τελειώματα προκειμένου να σκοράρει. Ωστόσο ήταν και πάλι σοβαρή στην άμυνα και εξουδετέρωνε σχετικά εύκολα τις ευκαιρίες της αντιπάλου.

Διαβάστε την ανάλυση των αγώνων στην Α΄ Σουηδίας.

Exit mobile version