Αργεντινή: Μάχες παντού

Έξι παιχνίδια φιλοξενεί το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας για την 18η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν της Αργεντινής.

Η πρωτοπόρος Μπόκα φιλοξενείται στην δυνατή έδρα της Μπελγράνο, ενώ η δεύτερη της βαθμολογίας Σαν Λορέντζο, έχει και αυτή δύσκολη έξοδο κόντρα στην Γοδόι Κρουζ. Το ντέρμπι της αγωνιστικής, διεξάγεται στο Ροζάριο, εκεί όπου η Νιούελς φιλοξενεί την μισητή Ροζάριο Σέντραλ.

Γοδόι Κρουζ – Σαν Λορέντζο

Να παραμείνει σε τροχιά κορυφής θέλει η Σαν Λορέντζο, η οποία δοκιμάζεται στο «Μαλβίνας Αρχεντίνας» (40.268), εκεί όπου την περιμένει η Γοδόι Κρουζ. Στις 21:00 η σέντρα του αγώνα.

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο Γοδόι Κρουζ): 1N-3I-3H

Κακή εμφάνιση στην έδρα της Χιμνάσια και ήττα με 2-0. Για ακόμα μια φορά έδειξε ότι έχει μεγάλο πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια και δεν μπορεί να πιάσει την απόδοση που έχει στα εντός. Κατώτερη σε όλη την διάρκεια του ματς, απειλήθηκε πολλές φορές, στο 75′ έμεινε με δέκα παίχτες και αποσυντονίστηκε. Στο 78′ δέχθηκε το 1-0 και δέκα λεπτά αργότερα «τελείωσε» το παιχνίδι όταν οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0. Στα δύο ματς με τον Χάιντσε στον πάγκο, έχει παρουσιαστεί διπρόσωπη, καθώς κέρδισε την Αλντοσίβι εύκολα με 3-0 εντός έδρας και έχασε εύκολα εκτός έδρας από τη Χιμνάσια.

Διαβάστε την ανάλυση των αγώνων στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Αργεντινής.

Exit mobile version