Premier League: Με απουσίες η Ντιναμό Μόσχας

Χωρίς τη διεξαγωγή κάποιου σπουδαίου ντέρμπι συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Ρώσικης Πρέμιερ Λιγκ η οποία περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, νωρίς το απόγευμα η Ούφα υποδέχεται την Ροστόφ σε μια ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα δώσουν μάχη την παραμονή, ενώ λίγο αργότερα στη Μόσχα η Ντιναμό φιλοξενεί την πάντα επικίνδυνη Μορντόβια. Το πρόγραμμα κλείνει ίσως η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση της αγωνιστικής ανάμεσα στην Τέρεκ Γκρόζνι και την Κουμπάν.

Ούφα – Ροστόφ

Την πρώτη της επίσημη φετινή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της θα κάνει απόψε η Ούφα που φιλοξενεί στο Στάρτ (8.867) την Ροστόφ στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής της Ρώσικης Πρέμιερ Λιγκ. Το παιχνίδι έχει προγραμματισμένη ώρα έναρξης στις17:00 και δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη.

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο την Ούφα): οΝ-1Ι-0Η

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα η Ούφα που κατάφερε και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την πολύ δύσκολη έδρα της Λοκομοτίβ Μόσχας με 2-2. Βέβαια τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί πολύ καλύτερα για την ομάδα του Ιγκόρ Κολυβάνοφ, αφού οι παίχτες του προηγήθηκαν δυο φορές, ωστόσο δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην εξαντλητική πίεση των επιθετικών της Λοκομοτίβ, ενώ σπουδαίο ρόλο έπαιξε και η αποβολή του Φρίμπονγκ (32΄). Στα θετικά η εξαιρετική εμφάνιση του Βόσνιου επιθετικού Χάντζιτς που σκόραρε το πρώτο τέρμα της χρονιάς (17΄) και σέρβιρε το δεύτερο στον Στότσκι (67΄) δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.foxbet.gr.

Exit mobile version