Ρωσία: Πρώτο βήμα για την Ζενίτ

Η τρίτη, αλλά όχι τελευταία δόση της 1ης αγωνιστικής της Ρώσικης Πρέμιερ Λιγκ διεξάγεται σήμερα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, νωρίς το μεσημέρι η πρωταθλήτρια Ζενίτ υποδέχεται την αποδυναμωμένη Ντιναμό Μόσχας, ενώ το απόγευμα η έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος Μορντόβια φιλοξενεί την Λοκομοτίβ Μόσχας. Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει η μαχη των νεοφώτιστων, με την περσινή δευτεραθλήτρια της β΄κατηγορίας Ανζί να υποδέχεται την Κρίλια που και αυτή επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία κατακτώντας τίτλο.

Ζενίτ – Ντιναμό Μόσχας

Στο Στάδιο Πετρόφσκι (21.405) της Αγίας Πετρούπολης θα διεξαχθεί το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στο μεγάλο και φέτος φαβορί Ζενίτ και την Ντιναμό Μόσχας που αποδυναμώθηκε αρκετά. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12:30.

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Ζενίτ): 6Ν-4Ι-2Η

Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν η Ζενίτ που την περασμένη Κυριακή πήρε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς επικρατώντας στα πέναλτι της Λοκομιτίβ Μόσχας κατακτώντας έτσι το Σούπερ Κάπ. Η ομάδα του Βίλλας Μπόας αιφνιδιάστηκε από τους φιλοξενούμενους και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έχοντας μάλιστα πολύ κακή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, στην επανάληψη κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά του Σμόλινκοφ (83΄) μετά από στημένη φάση. Η παράταση δεν προσέφερε κάτι αξιοσημείωτο με τους παίχτες της Ζενίτ να είναι πιο εύστοχοι στη διαδικασία των πέναλτι.

Διαβάστε την ανάλυση των αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ της Ρωσίας.

Exit mobile version