Αργεντινή, Primera Division: Η επιστροφή του Τέβεζ στο «Λα Μπομπονέρα»

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται η 17η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Αργεντινής, με την Μπόκα να είναι στην κορυφή και να θέλει να παραμείνει σε αυτή και υποδέχεται την Κίλμες στην μεγάλη επιστροφή του Κάρλος Τέβεζ.

Η Ρασίνγκ ψάχνει για απαντήσεις κόντρα στη Σαρμιέντο, ενώ οι ανεβασμένες Κολόν και Λανούς, παίζουν μεταξύ τους, στα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας.

Ολίμπο – Αλντοσίβι

Ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε δύο νεοφώτιστες, με την Αλντοσίβι να είναι σε καλύτερη μοίρα, αλλά η Ολίμπο χρειάζεται βαθμούς και θα επιτεθεί. Στις 20:00 η σέντρα του αγώνα, στο «Νατάλιο Καρμινάτι» (15.000).

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο Ολίμπο): Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

To πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στην Ιντεπεντιέντε την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από τον αγώνα, καθώς γνώρισε την ήττα (3-1). Έμεινε πίσω στο σκορ στο 19′, δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε, αλλά όταν «πάτησαν γκάζι» οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσε να ακολουθήσει και δέχθηκε δύο γκολ μετά το 74′. Παρέμεινε έτσι στους 11 βαθμούς και η μάχη για την παραμονή είναι δύσκολη. Αν συνεχίσει έτσι, δύσκολα θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Διαβάστε την ανάλυση των αγώνων στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Αργεντινής.

Exit mobile version