Πάμε Στοίχημα: Ποντάρισμα στη Β’ Νορβηγίας

Με τις 2 κατηγορίες της Νορβηγίας να κυριαρχούν στο αυριανό πρόγραμμα, το ενδιαφέρον μας στρέφεται εκεί.

Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Φόλο – Μπρίνε

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Φόλο): 1Ν-2Ι-1Η

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Φόλο την προηγούμενη αγωνιστική, εκτός από τη βαθμολογική «ανάσα», ανεβαίνει και ψυχολογικά αφού επικράτησε στην έδρα μια δύσκολης αντιπάλου. Αντιμετώπισε τη Στρόμεν, ομάδα η οποία βασίζεται στην έδρα της για τη συγκομιδή βαθμών. Κατάφερε να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους της, άνοιξε το σκορ μόλις στο 7′, με τον Βέστβατν. Τρία λεπτά αργότερα δέχτηκε το «δώρο» από την άμυνα της Στρόμεν (αυτογκόλ του Αντρέασεν) και προηγήθηκε 0-2. Ο Ράμσλαντ μείωσε για τους γηπεδούχους στο 21′, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές για το συγκρότημα του Έρικσεν, μετρά επίσης δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Ανέβηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμεί με την προσεχή αντίπαλό της στους 19 πόντους. Μετρά τέσσερα over 2.5 στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έδωσε. Μοιρασμένη η στατιστική στο γήπεδό της, έχει σημειώσει από δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες. Δεν υπολογίζεται εκ νέου ο σημαντικός μέσος Καρολιούσεν (9/3), ο οποίος ταλαιπωρείται το τελευταία διάστημα από τραυματισμό. Το τέταρτο γκολ του σε δεκατρείς συμμετοχές τη φετινή σεζόν πέτυχε ο μεσοεπιθετικός Βέστβατν, παραμένει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας της ομάδας, ο επιθετικός Τβέτερ. Ο 26χρονος Νορβηγός, έχει σκοράρει έξι φορές σε δεκατρείς εμφανίσεις.

Απουσίες: Καρολιούσεν (Μ, 9/3).

Ανοδική πορεία πραγματοποιεί η Μπρίνε και έχει βάλει «πλώρη» για τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική, επιβλήθηκε με άνεση της Λεβάνγκερ εντός έδρας σκορ 4-1. Έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, σκόραρε για πρώτη φορά στο 17′ με τον Σκαρτούν. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Σαμπρί διπλασίασε το προβάδισμα της Μπρίνε. Συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε το τρίτο τέρμα στο 60′ για το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρένινγκ με αυτογκόλ στο 79, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Λάρσεν. Ήταν η τρίτη νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει, μετρά επίσης μία ισοπαλία και μία ήττα. «Τρέχει» αήττητο σερί τριών αγωνιστικών. Τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της, έληξαν over 2.5, ενώ έχει 5Χ5 goal/goal. Ισοβαθμεί με τη Φόλο στους 19 πόντους, ωστόσο υστερεί σε διαφορά τερμάτων. Δε χάνει εύκολα εκτός έδρας, έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Από ίωση ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες ο επιθετικό Ούντχαϊμ (7/0), παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στη Φόλο. Το τέταρτο γκολ σε δεκατρείς εμφανίσεις σημείωσε ο επιθετικός Σκαρτούν και πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας από το Μπρίνε.

Απουσίες: Ούντχαϊμ (Ε, 7/0) (;).

Εκτίμηση: Πρόκειται για μια αμφίρροπη αναμέτρηση, το γεγονός ότι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κατάταξη, καταδεικνύει το πόσο δύσκολη είναι η επιλογή σημείου. Αμφότερες σκοράρουν εύκολα αλλά έχουν και ευάλωτες άμυνες, επομένως έχει λογική το over 2.5 με απόδοση 1.50.

Σάντνες Ουλφ – Στρόμεν

Προϊστορία (10ετίας με γηπεδούχο τη Σάντνες): 1Ν-0Ι-1Η

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε η Σάντνες, που πραγματοποιεί ανοδική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές και σε συνδυασμό με τις απώλειες των αντιπάλων της αναρριχήθηκε στην κατάταξη. Σημείωσε νέα νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, επιβλήθηκε με σκορ 3-1 εκτός έδρας της Χοντ και την «έπιασε» στους 21 πόντους. Στο πρώτο ημίχρονο είχε προβλήματα, δέχτηκε γκολ στο 25′ και βρέθηκε να «κυνηγάει». Στο δεύτερο μέρος, κέρδισε πέναλτι και αποβολή του τερματοφύλακα στο 49′ και οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν. Ισοφάρισε στο 51΄, προηγήθηκε με 2-1 στο 59′. Στο 79′, ο Μπροχμαν έβαλε τέλος στις ελπίδες της Χοντ για θετικό αποτέλεσμα. Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Σέτερνες, ο οποίος δήλωσε ότι είχε πίστη στους παίκτες του παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Μετρά δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, έχει έξι σερί over 2.5 και goal/goal. Διατηρεί μία από τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας, καθώς έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε έξι παιχνίδια. Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της ομάδας για τη συμμετοχή ή μη, του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας,Ένγκμπλομ (11/9). Ο Σουηδός δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο και δίνεται αμφίβολος. Εκτός αποστολής έμεινε ο μέσος Άασεν (4/1) λόγω τραυματισμού. Παρελθόν αποτελεί ο μέσος Τένε (1/0), ο οποίος δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα και αποχώρησε. Ο 24χρονος Νορβηγός είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Απουσίες: Ένγκμπλομ (Ε, 11/9) (;) Άασεν (Μ, 4/1)

Απρόσμενη ήττα υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική η Στρόμεν και σταμάτησε το αήττητο σερί των τεσσάρων παιχνιδιών που διατηρούσε. Αντιμετώπισε τη Φόλο εντός έδρας και αιφνιδιάστηκε, δεχόμενη γκολ στο 7′, από τον Βέστβατν. Σα να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα ο Αντρέασεν έστειλε τη μπάλα άθελά του, στα δίχτυα της ομάδας του και έγινε το 0-2. Η Στρόμεν είχε ένα «βουνό» να ανέβει στη συνέχεια, αλλά δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν. Μείωσε νωρίς, στο 21′, με τον Ράμσλαντ, ωστόσο δεν κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στα υπόλοιπα 70 περίπου λεπτά και μοιραία έμεινε μακριά από τις νίκες για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Είχε προηγηθεί η «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Φρέντρικσταντ. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει. Είχε υποχρεώσεις για το θεσμό του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, υπέστη βαριά ήττα από την ανώτερη Στάμπαεκ με σκορ 5-1 και έμεινε εκτός συνέχειας. Μία νίκη και δύο ισοπαλίες σε συνολικά έξι ματς εκτός έδρας. Μία επιπλέον επιλογή για τη μεσαία γραμμή θα έχει ο Έσπεν Όλσεν, καθώς είναι εκ νέου διαθέσιμος ο Σούλτζε (12/2), ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος στα πλάνα του Νορβηγού τεχνικού. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών, η ομάδα αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Απουσίες: –

Εκτίμηση: Ανοδική πορεία πραγματοποιεί η Σάντνες, με νίκη θα μείνει μόνη δεύτερη στη βαθμολογία. Παίζει με καλή ψυχολογία και είναι το φαβορί απέναντι σε μια Στρόμεν που δεν είναι το ίδιο αποδοτική μακριά από το γήπεδό της. Στο 1.70 προσφέρεται ο άσος.

Δείτε στο Bet Bonus του Foxbet.gr, όλα τα bonus εγγραφής για το στοίχημα με αναλυτικούς πίνακες και αξιολόγηση εταιριών.

Exit mobile version